Період публікації:

від

до

Категорія:

Мовний табір «Wonderland» у Містківській ЗОШ I – III ступенів

Опубліковано: Понеділок, 19 Червня 2017 

min
max

1 червня 2017 р. у Містківській ЗОШ I-III ступенів відбулося відкриття мовного табору «Wonderland». Цьогоріч учасниками табору стали 40 учнів.

Робота табору була організована таким чином: щодня – ранкова руханка, творча робота, рухливі танці  під англомовні команди. Близько до полудня учасники збиралися в актовій залі для перегляду англомовних художніх та документальних фільмів та мультфільмів. Проходили майстер-класи з виготовлення атрибутів, листівок, картин з круп, тематичних стіннівок.

До роботи мовного табору долучилися: педагог-організатор Журавльова М.В., вчитель англійської мови Грибеник О.І., практичний психолог Ілларіонова Л.А., вчитель фізичної культури Капаціла В.І., а також класні керівники: Розлуцька М.В., Попик О. Р., Гавдяк І. В., Париняк О.Г., Банах М. В., Куник І. І., Кісь І. Я. 

Після закінчення занять  на шкільному подвір’ї відбувалися інтеграційні та спортивні ігри. Діти робили спроби спілкуватися та співати пісні лише англійською мовою. Було проведено чимало веселих конкурсів, спортивних естафет. Родзинкою табору став англомовний фотоквест, у якому взяли участь учні старших класів.

Практичний психолог Ілларіонова Л. А. провела виховну бесіду з елементами тренінгу (психологічні вправи спрямовані на розвиток уваги, мислення, емпатії та вміння працювати в команді), в якій діти старанно виконували поставлені перед ними завдання.

Ідею пришкільного мовного табору позитивно сприйняли вчителі та учні нашої школи,адже вдосконалити вивчення іноземної мови можна декількома способами, зокрема, ігровим.

Рекомендації та побажання щодо покращення організації таборів в майбутньому – безкоштовне харчування для учнів та якомога більше волонтерів та носіїв іноземної мови.

Журавльова М. В.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Мама! Найдорожче слово в світі Мама! Найдорожче слово в світі Опубліковано: Четвер, 30 травня 2019 День Матері в Україні відзначається в другу неділю травня. Це свято-свято вічності. Мама – найголовніша людина в житті. Скільки б гарних, добрих слів ми не говорили нашим мамам, зайвими вони не будуть ніколи. До Дня Матері у Підбірцівській ЗОШ I-III ступенів, вчитель фізичної культури Карабан Н.М. зі...

Переглядів: 873 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Родина, родина від батька до сина…" "Родина, родина від батька до сина…" Опубліковано: Середа, 29 травня 2019 24 травня дружна класна родина 6-го гімназійного класу Наварійської ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії зібралася на святі "Родина, родина від батька до сина…". Увага і повага до сім'ї, до роду не приходить сама по собі. Її треба виховувати. Дитина змалку повинна усвідомлювати свою приналежність до родини, до рідного...

Переглядів: 774 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook