Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулася зустріч випускників (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 23 Червня 2017 

min
max

Традиційно, за підтримки директора коледжу Наталії Зубко та асоціації випускників, Львівський кооперативний коледж економіки і права гостинно відчинив двері, запрошуючи випускників у рідні стіни. Адже ті незабутні роки юності, які залишаються в пам’яті, як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі.

Відтак, коледж зібрав у своїх стінах випускників, яких об’єднує одне – це любов до свого рідного вишу та повага до своїх викладачів і наставників. На зустріч прибула група ТК-16, випуск 2008 року, з різних куточків України. Серед випускників відчувалося хвилювання, адже в цей день вони мають можливість зустрітися зі своїми одногрупниками та наставниками. Тому основою зустрічі стали теплі слова і посмішки.

Хвилиною мовчання випускники вшанували пам’ять наставників, які відійшли у вічність.

Під час екскурсії коледжем кожен випускник мав можливість зайти в рідні аудиторії, згадати студентські будні й дозвілля, на мить повернувся у студентські роки, згадати, де пройшли незабутні роки юності.

Голова випускової комісії Марія Ільків привітала випускників у стінах рідної Alma Мater. З уст представників коледжу випускники почули про навчально-виховний процес, наукові, культурно-мистецькі та спортивні досягнення вишу, відкриття нових спеціальностей і напрями майбутньої діяльності. Упродовж зустрічі випускники згадували з посмішкою на вустах свої студентські будні та свята. Зокрема, своїми спогадами поділилися: В’ячеслав Ульшин – керівник департаменту продажу у Західній Україні ООО «MatroLuxe» (виробник ортопедичних матраців та аксесуарів, м. Дніпро) та керівник відділу продажу меблевої гуртівні «959.com.ua»; Лідія Ганас – менеджер з продажів компанії «Kratki» (виробництво котлів) (2011-2013 – мерчендайзер, 2013-2016 – торговий агент ТОВ «Львівська пивна компанія»); Ірина Дмитрів – мерчендайзер компанії «Wrigley Україна», з 2012 р. – торговий представник «Orbit»; Богдан Тенетюх – регіональний менеджер з продажу дверної фурнітури; Ігор Кореньовський – стажист у ПрАТ «Компанія Ензим»; Марія Жарко – продавець-консультант магазину взуття «ЛеоМода»; Роман Паньків – ФОП Паньків Р.А., «Apple room» (м. Ужгород) та ін. Також до спогадів долучилась наставник групи Ірина Тарасюк, випускниця з червоним дипломом першого набору спеціальності «Фінанси» (1998-2002), у 2002-2014 рр. – працівник коледжу, з 2009 року і по цей час – методист Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області, викладач вищої категорії Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, аспірант ДВНЗ «Університет менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України».

Приємною несподіванкою для випускників стали листи, які вони написали на випускному – яким бачать своє життя через 5 років. І знову написали на наступну зустріч через 5 років – на 15-річчя.

Навчальний заклад пишається своїми випускниками і пам’ятає всіх. Завершилась зустріч на теплій оптимістичній ноті дружби і віри у завтрашній день.

Приємно, що. не дивлячись на роки, які минули з дня закінчення коледжу, випускники не забувають свою Alma Мater, яка дала їм путівку в життя, де вони здобули професію.

Вони висловили вдячність адміністрації коледжу, об'єднаному профкому, студентському самоврядуванню, працівникам структурних підрозділів, студентам, які долучилися до організації зустрічей з випускниками. Викладачам – за знання, які отримали в коледжі, що дало змогу працювати на керівних посадах. І особисто директору Наталії Зубко – за теплий прийом і зустріч в стінах рідного коледжу.

Прощалися з надією зустрітися знову, тому що саме тут, у рідних стінах, чекає на випускників спогадів безліч, і хоча у скронях сивина, – тут зустрічають вони молоді літа.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Зустріч випускників Львівського кооперативного коледжу економіки і права Зустріч випускників Львівського кооперативного коледжу економіки і права Опубліковано: Вівторок, 18 вересня 2018 Традиційно Львівський кооперативний коледж економіки і права гостинно відчинив двері та зібрав у своїх стінах випускників, яких об’єднує одне – це любов до свого рідного вишу та повага до своїх викладачів і наставників. На зустріч прибула група КТ-15, випуск 2008 року, спеціальність «Товарознавство...

Переглядів: 374 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 782 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook