Період публікації:

від

до

Категорія:

Представники Львівщини – переможці чемпіонату України зі спортивної акробатики

Опубліковано: Вівторок, 27 Червня 2017 

min
max

Днями у м. Генічеськ Херсонської області завершився чемпіонат України серед дорослих та Всеукраїнські змагання серед учнів ДЮСШ зі стрибків на батуті (стрибків на акробатичній доріжці). Збірна команда Львівської області у складі 8 спортсменів зі Львова та Дрогобича у загальнокомандному заліку чемпіонату посіла 3 місце.

Загалом у змаганнях взяли участь понад 260 спортсменів з 12 регіонів України.

У командному заліку чоловіча команда у складі вихованців ДЮСШ ім. І. Боберського м. Дрогобича Віталія Войтіва, Ігоря Буштина, Олега Мазурика та Михайла Лесишина посіла І місце серед 13 команд. Віталій Войтів посів 2 місце в індивідуальному заліку у першій вправі, Олег Мазурик – 2 місце в індивідуальному заліку у другій вправі.

У командному заліку жіноча команда у складі Марти Войтів, Ліліани Кіцери, Аліни Мисишин та Катерини Яреми посіла 4 місце серед 10 команд.

У Всеукраїнських змаганнях серед учнів ДЮСШ перші місця посіли представниці Львівщини Євгенія Жгута та Анна-Марія Вагіла, ІІ місце – Ольга Котик.

Організатори змагань – Міністерство молоді та спорту України та Технічний комітет зі стрибків на акробатичній доріжці Української федерації гімнастики.

Немає коментарів

Схожі статті:

Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Опубліковано: Середа, 22 березня 2017 ЮНІ БОКСЕРИ ЛЬВІВЩИНИ - СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ ЗОНАЛЬНОГО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З БОКСУ З 15 до 18 березня 2017 року в приміщенні виставкового  центру «Шувар - Експо» у місті Львові тривав зональний чемпіонат України з боксу серед юнаків 2003-2004 р.н. Цьогоріч для участі в змаганнях приїхали 79 юних боксерів...

Переглядів: 1226 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

На Львівщині завершилась II Зимова Гімназіада України з біатлону На Львівщині завершилась II Зимова Гімназіада України з біатлону Опубліковано: П`ятниця, 06 березня 2020 З 1 по 6 березня у с. Тисовець Сколівського району завершились змагання II Зимової Гімназіади України з біатлону. Участь у Гімназіаді, що проводилась вдруге, взяли майже 100 учнів, які виборювали нагороди для збірних команд Львівської, Тернопільської, Сумської, Чернігівської, Київської областей та м. Києва. За...

Переглядів: 1874 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook