Період публікації:

від

до

Категорія:

Прощаємось зі школою, та не надовго.....

Опубліковано: Четвер, 29 Червня 2017 

min
max

Основною метою англомовного табору при Бісковицькій СЗШ було зацікавити учнів вивченням іноземних мов, допомогти подолати психологічний та мовний бар’єри. Саме тому ми підібрали завдання розважального та розвивального характеру: презентації, квести, ігри, пісні, танці, екскурсії та перегляд навчального відео.

Учасниками мовного табору стали учні 5-6 класів. До роботи були залучені вчителі іноземної мови: Крілевич С.М., Максимів М.М., Білецька І.С., Мазуренко М.С.,  а також класні керівники : Денека Л.Я. та Чорнобай Г.М. Вихователями також були соціальний педагог Бурич Н.І. та педагог організатор Собчишак Н.Д.

Робота табору тривала 14 днів. Усі дні були тематичними: «День сім’ї», «День мультфільмів», «День загадок», «День подорожей», «День казки», «День дружби», «День спорту», «День мрій», «День моди», «День туриста», «День інтелекту» та «День закриття табору». Ми здійснили дві екскурсії: у музей «Бойківщина» та зоопарк «Білаки».

Кожен день у таборі проходив цікаво та весело. Учні змогли здобути необхідні мовні навички, спілкуючись англійською мовою у невимушеній атмосфері.

Підсумком роботи табору стало урочисте закриття  на якому діти виконуючи проектні роботи, відзначали найцікавіші моменти з життя табору. Слід замітити, що учні були дуже активними у різних видах діяльності, уміло працювали у групах і парах. Наприкінці останнього дня керівник табору Соломія Крілевич вручила учням «Summer camp certificates» за хорошу роботу.

Отже, літні мовні табори – це можливість отримати досвід спілкування іноземною мовою, розширити кругозір та мотивувати себе до вивчення іноземної мови в подальшому.

Немає коментарів

Схожі статті:

Ми - не байдужі!!! Ми - не байдужі!!! Опубліковано: Вівторок, 19 грудня 2017 В Бісковицькій школі за останні декілька років склалися добрі традиції благодійництва: щороку учні, батьки та вчителі збирають і відправляють смаколики та малюнки нашим героям на передову. Цього року шкільна родина збирала закрутки для бійців, які воюють на сході України. У коробки з подарунками діти...

Переглядів: 515 Коментарів: 0

Відділи освіти

Честь і хвала нашим Захисникам Честь і хвала нашим Захисникам Опубліковано: Середа, 18 жовтня 2017 13 жовтня сільський голова Володимир Андрущенко, заступник сільського голови Михайло Кравчишин, начальник відділу соціально-гуманітарної політики Марія Васьків, заступник директора з виховної роботи Соломія Крілевич, педагог-організатор Наталія Собчишак та учні Бісковицької школи привітали військовослужбовців...

Переглядів: 541 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook