Період публікації:

від

до

Категорія:

Випускний бал у Золочівському ДНЗ №7 "Веселка" (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 30 Червня 2017 

min
max

Випускний бал для дошкільника – це перший важливий крок у доросле життя. З 30 травня по 8 червня ,  ДНЗ № 7 прощався з випускниками старших груп « Барвінок», « Бузок», «Соняшник», « Братчики». Ці дні - святкові, радісні, веселі і сумні водночас: зворушені батьки 91 випускника, схвильовані  діти.

Вони красиві та урочисті  як ніколи, відповідальність відчувається у всьому: танцях, піснях і словах, які дітки дарують всім присутнім на святі  у дошкільному навчальному закладі, в якому провели щонайменше 3 роки.

Саме в садочку діти навчились жити і працювати у колективі, ділити порівну іграшки, відповідати один за одного. Звідси понесуть у світ культуру спілкування, повагу до ближнього і першу гіркоту розлуки з друзями, адже на дітей чекають різні школи. Та попри це у пам'яті зберігатиметься той момент, що їх об'єднав великий садочок "Веселка».

Звучать перші акорди прощального вальсу. Перший дорослий бал,  коли дівчатка, як маленькі панночки, у святкових сукнях разом із галантними кавалерами танцюють свій перший у житті, і водночас, прощальний  вальс у дитячому садочку.

Свята прощання із садочком були яскраві, цікаві, прикрашені співами, танцями та забавами. Вірші і таночки від маленьких дошкільнят, сльози батьків, настанови від педагогів, вітальне слово до випускників та їх батьків завідувача  ДНЗ  Грицини Н. М.  та вручення дипломів, благословення отця Юрія Галабуди зробили свято урочистим, незабутнім.

Слова подяки від батьків та маленьких випускників звучали на адресу колективу працівників ДНЗ, а  особливо для  вихователів  Гадевич Н. В., Цюпки М. Ю., Босак Н. Г. , Башко О. М., Звір Л. М., Гайдар О. Р., музичних керівників Басараб І. Д. і Леськів Е. А. 

А на завершення свята дітлахи загадали бажання і запустили в небо повітряні кульки. Тож бажаємо, щоб життя майбутніх першокласників було світле, чисте і солодке, збагачене хорошими вчинками і доброю славою, яку вони принесуть батькам , садочку, школі і країні.

Немає коментарів

Схожі статті:

Андріївські вечорниці у Золочівському ДНЗ №7 "Веселка" (фото) Андріївські вечорниці у Золочівському ДНЗ №7 "Веселка" (фото) Опубліковано: П`ятниця, 15 грудня 2017 13 грудня в ДНЗ № 7 «Веселка»  відбулася тематична розвага присвячена святкуванню дня Андрія. В цей незвичайний день згадується святого Андрія  Первозванного, який є покровителем України. Тож, вихованці старшої  групи « Нарциc» ( вихователі - Савчук О. В. , Стасюк О. В. , музичний керівник Грабельська...

Переглядів: 230 Коментарів: 0

Відділи освіти

Посвята у вихователі у Золочівському закладі дошкільної освіти №7 "Веселка" Посвята у вихователі у Золочівському закладі дошкільної освіти №7 "Веселка" Опубліковано: Середа, 01 листопада 2017 Педагог, вчитель, вихователь… Самовіддана, духовно багата особистість, покликання якої допомагати пізнавати світ, прищеплювати любов до знань, віддаючи серце і душу своїм вихованцям. Нещодавно в ДНЗ № 7 відбулася церемонія  посвяти молодого спеціаліста-інструктора з фізичного виховання Соляревича...

Переглядів: 255 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook