Період публікації:

від

до

Категорія:

Літній мовний табір у Жуличівській ЗОШ І-ІІ ступенів (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 30 Червня 2017 

min
max

Перебування у таборі – це завжди весело і незвично, але це також можливість проявити свої лідерські якості, уміння спілкуватись, бути толерантним та продемонструвати свої навички. Та для цього потрібно не лінуватись і мати бажання самому створити собі свято.

У пришкільному мовному таборі “Rainbow” із денним перебуванням дітей, який діяв на базі Жуличівської ЗОШ І-ІІ ст.  кожен день був насичений пригодами і подіями.  

Мета даного табору – популяризація іноземної мови, підвищення мотивації учнів до вивчення англійської, формування комунікативної компетенції, виховання потреби у пізнанні інших країн і народів.

Учасниками мовного табору стали учні 6-8 класів. Робота табору тривала 10 днів. Усі дні були тематичними: «День знайомств», «День спорту», «День дружби», «Пісенний день», «День квітів» та ін.

Особливо цікавим та незвичайним днем був «День винахідника», де діти могли проявити свою творчість та креативність, виготовивши корисні вироби із непотрібних речей.

Кожен день роботи табору був неповторним і цікавим завдяки іграм, змаганням, конкурсам, цікавим подорожам та зустрічам під час яких діти мали можливість вдосконалити свої знання із англійської мови.

У холі школи була організована виставка учнівських робіт-дошок візуалізації бажань на тему “Everybody is somebody and we fit right together”, а також креативних листівок про дружбу, що вразила майстерністю виконання і оригінальністю.

Підсумком роботи табору стало урочисте закриття на якому діти презентували свої проекти та відзначили найцікавіші моменти з життя табору. Найактивніші учасники табору були нагороджені грамотами.

Немає коментарів

Схожі статті:

Скажемо СНІДу - НІ Скажемо СНІДу - НІ Опубліковано: Понеділок, 02 грудня 2019 У Жуличівській ЗОШ І-ІІ ст. з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом були проведені заходи, спрямовані на поглиблення знань учнів про хворобу, формування вміння розрізняти поняття ВІЛ, СНІД, запобігати ситуаціям потрапляння ВІЛ до організму. Учитель основ здоров’я Грицай Н.Г. провела урок–тренінг...

Переглядів: 516 Коментарів: 0

Відділи освіти

Мандрівка до музею-садиби Маркіяна Шашкевича Мандрівка до музею-садиби Маркіяна Шашкевича Опубліковано: Понеділок, 04 листопада 2019 Завершуючи навчальну чверть учні та вчителі Жуличівської ЗОШ І-ІІ ступенів вирішили розпочати канікули екурсіями. Педагоги та школярі відвідали музей-садибу свого земляка Маркіяна Семеновича Шашкевича, де дізналися безліч цікавих деталей із дитинства та життя відомого західноукраїнського письменника...

Переглядів: 643 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook