Період публікації:

від

до

Категорія:

З 1 липня розпочався набір на навчання за рівнем молодшого спеціаліста

Опубліковано: Понеділок, 03 липня 2017 

min
max

Міністерство освіти і науки нагадує, що прийом заяв та документів вступників на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста на основі базової загальної середньої освіти почався 1 липня та закінчується о 18:00 год. 14 липня 2017 року. Вступні випробування для цієї категорії вступників будуть проведені з 15 до 22 липня 2017 року. Прийом на основі базової загальної середньої освіти проводиться лише на денну форму навчання.

Заява в паперовій формі подається вступником особисто до приймальної комісії навчального закладу та реєструється уповноваженою особою приймальної комісії в Єдиній базі в день її прийняття.

Під час подання заяви в паперовій формі вступник пред’являє особисто оригінали:

  • документа, що посвідчує особу (у 2017 році особи, які не отримали паспорт, можуть подавати свідоцтво про народження);
  • військового квитка або посвідчення про приписку – для військовозобов’язаних (з року досягнення 17-річного віку);
  • свідоцтво про базову загальну середню освіту та  додаток до нього;
  • документів, які підтверджують право вступника на зарахування за співбесідою, зарахування за квотами-1 або квотами-2 (за наявності).

Вступники, які проживають на тимчасово окупованій території України або переселилися з неї після 1 січня 2017 року, а також вступники, які проживають на території, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, або переселилися з неї після з 1 січня 2017 року, подають документи з урахуванням особливостей, визначених Порядком прийому для здобуття вищої та професійно-технічної освіти осіб, місцем проживання яких є територія проведення антитерористичної операції (на період її проведення), затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 21 червня 2016 року № 697 та Порядку прийому для здобуття вищої та професійно-технічної освіти осіб, які проживають на тимчасово окупованій території України, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 24 травня 2016 року № 560. Більш докладну інформацію можна отримати у спеціальних розділах сайту МОН та безпосередньо в навчальних закладах.

До заяви, поданої в паперовій формі, вступник додає:

  • копію документа, що посвідчує особу;
  • копію свідоцтво про базову загальну середню освіту та додатка до нього;
  • чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см.

Навчальні заклади у своїх правилах прийому встановлюють перелік документів (у тому числі додаткових), необхідних для вступу, якщо це передбачено особливостями вступу на певну спеціальність чи конкурсну пропозицію.

Інші копії документів подаються вступником, якщо це визначено особливими умовами вступу на відповідні конкурсні пропозиції, установлені законодавством, у терміни, визначені для прийому документів.

Повну інформацію вступники можуть отримати у приймальних комісіях навчальних закладів.

Джерело: офіційний сайт МОН

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Ширша комунікація та вдосконалення ЄДЕБО – комісія з аудиту вступної кампанії 2017 надала рекомендації на 2018 рік Ширша комунікація та вдосконалення ЄДЕБО – комісія з аудиту вступної кампанії 2017 надала рекомендації на 2018 рік Опубліковано: Середа, 22 листопада 2017 Організація і проведення вступної кампанії 2017-го повністю відповідали вимогам законодавства, а всі зауваження і пропозиції до роботи ЄДЕБО оперативно вирішувалися. Таким є висновок тимчасової комісії, що проводила аудит вступної кампанії 2017 року та її забезпечення Єдиною державною електронною базою...

Переглядів: 504 Коментарів: 0

Вища освіта

ТОП-10 ВНЗ: які виші обирали вступники цього року ТОП-10 ВНЗ: які виші обирали вступники цього року Опубліковано: Понеділок, 25 вересня 2017 Під час вступної кампанії – 2017 найпопулярнішими серед вступників стали КНУ ім. Тараса Шевченка, НТУУ «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» та ЛНУ ім. Івана Франка. Так, у КНУ подали 58 тис. 851 заяву від 27 тис. 112 вступників, у КПІ – 50 тис. 226 заяв від 20 тис. 952 вступників,...

Переглядів: 564 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook