Період публікації:

від

до

Категорія:

Понад 39 тис. абітурієнтів зареєстрували електронні кабінети за 4 дні вступної кампанії

Опубліковано: Понеділок, 03 липня 2017 

min
max

39 050 електронних кабінетів успішно зареєстровано упродовж 4 днів вступної кампанії – таку інформацію надає ДП «Інфоресурс» станом на 9 годину ранку 3 липня.

Створювати кабінети абітурієнти зможуть до 18:00 25 липня. Подання електронних заяв на вступ до вишів буде відкрито 12 липня й триватиме до 18:00 26 липня.

Наразі труднощі з реєстрацією електронних кабінетів можуть виникати лише у вступників, які мають помилки в персональних даних у сертифікатах ЗНО чи атестатах. Наприклад, коли не співпадають прізвище, ім’я чи по батькові в паспорті та тій інформації, яка подавалася під час реєстрації на ЗНО. У такому разі вступнику необхідно звернутися за техпідтримкою до ДП «Інфоресурс» за телефоном: (044) 239-86-18, або електронною поштою: ez@inforesurs.gov.ua.

Для абітурієнтів створено покрокову інструкцію з реєстрації електронних кабінетів вступників, а також інструкцію, як зменшити розмір зображення для підвантаження фото та сканів документів.

Нагадуємо, що з 29 червня до 28 серпня МОН організувало роботу «гарячих телефонних ліній» щодо вступної кампанії 2017. За цими номерами можна отримати консультації стосовно вступу до вишів, повідомити про факти порушення законодавства про вищу освіту тощо.

Джерело: офіційний сайт МОН

Немає коментарів

Схожі статті:

Вступникам, які не можуть через розбіжності персональних даних в системі зареєструвати електронний кабінет, дозволили подавати паперові заяви Вступникам, які не можуть через розбіжності персональних даних в системі зареєструвати електронний кабінет, дозволили подавати паперові заяви Опубліковано: Середа, 19 липня 2017 Міністерство освіти і науки дозволило подавати заяви до вишів у паперовій формі тим вступникам, які не можуть з технічних причин створити електронні кабінети. Відповідний лист МОН було розіслано керівникам усіх вищих навчальних закладів України. Так, з 15 липня 2017 року абітурієнти можуть подати...

Переглядів: 719 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

Абітурієнти зареєстрували 12 тис. 850 електронних кабінетів за перший день вступної кампанії Абітурієнти зареєстрували 12 тис. 850 електронних кабінетів за перший день вступної кампанії Опубліковано: П`ятниця, 30 Червня 2017 12 тис. 850 вступників успішно зареєстрували власні електронні кабінети – про це інформує ДП «Інфоресурс» станом на 24:00 29 червня. Уже з 12 липня через ці кабінети буде відкрито подання електронних заяв на вступ до вишів. Наразі труднощі з реєстрацією електронних кабінетів можуть виникати лише...

Переглядів: 401 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook