Період публікації:

від

до

Категорія:

Триває активний відпочинок студентів – медиків Львівщини

Опубліковано: П`ятниця, 28 липня 2017 

min
max

На час літніх канікул вищі навчальні заклади Львівщини сприяють забезпеченню рухової активності і відпочинку студентів. Особливо активно це роблять ті ВНЗ, які мають власні спортивно-оздоровчі заклади.

Такий, зокрема, є у Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького. Спортивно-оздоровчий табір ЛНМУ імені Данила Галицького розташований у сосновому лісі на березі одного з найчарівніших Шацьких озер – Пісочному.

Влітку, у кожну зміну, забезпечується відпочинок понад 200 осіб, зокрема студентів-спортсменів. У таборі є цілий комплекс спортивних майданчиків, де проводять оздоровчо-фізкультурні та навчально-тренувальні заняття відпочиваючі, а також тренуються студенти-спортсмени збірних команд Університету з різних видів спорту. Тут створено всі умови для любителів міні-футболу, баскетболу, волейболу, тенісу, настільного тенісу, шахів, бадмінтону, плавання, веслування на човнах, ходіння по озеру на катамаранах, рибалки, окремих видів легкої атлетики тощо.  У спортивно-оздоровчому таборі працюють досвідчені фахівці, викладачі кафедри фізичного виховання і здоров’я, які виконують роботу інструкторів з фізичної культури та спорту і рятівників. Інструктори проводять різноманітні оздоровчо-фізкультурні та спортивно-масові заходи, змагання, конкурси, дискотеки.

В таборі є свої добрі традиції. Кожен день у таборі розпочинається з підняття Державного Прапора України та виконання національного Гімну. Щозміни проводиться веселий водно-спортивний “День Нептуна”, а також традиційний легкоатлетичний крос. Залишається сподіватися, що студенти-медики наберуться нових сил у літній період та вже з 2017/2018 навчального року знову активно долучатимуться до участі у змаганнях Універсіади Львівщини.

Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Відпочиваємо!!! Відпочиваємо!!! Опубліковано: Субота, 16 листопада 2019 Після напруженого навчального тижня, учні 5-х класів ОЗ "Рудківська СЗШ" разом з класними керівниками Кушнір М.С., Шимчак Н.Б. та Клюк Л.В. відвідали "Дитячу планету ігор" в м. Львові. Ігри, пустощі та щасливий сміх - все , що протрібно для чудового відпочинку.

Переглядів: 908 Коментарів: 0

Відділи освіти

Дитячі канікули в Карпатах взимку Дитячі канікули в Карпатах взимку Опубліковано: П`ятниця, 15 листопада 2019 Зима – це та пора, яку з нетерпінням чекає дітвора! Адже тільки взимку можна покататися на санях, лижах, ковзанах, погратися в сніжки, зліпити снігову бабу та безліч іншого. Адже щасливе дитинство – це запорука щастя і здоров'я дорослої людини. Тож подаруйте все це вашим дітям під час зимових канікул,...

Переглядів: 1213 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook