Період публікації:

від

до

Категорія:

Всі українські учасники міжнародної олімпіади з біології повернулися додому з медалями

Опубліковано: Вівторок, 01 серпня 2017 

min
max

Всі учасники української команди вибороли нагороди на Міжнародній учнівській олімпіаді з біології. Так, 4 українських школярів повернулися додому з бронзовими медалями: Дарина Завадська, випускниця ліцею «Наукова зміна» м. Києва; Катерина Пилипко, випускниця Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 Охтирської міської ради Сумської області; Ірина Поплевічева, випускниця гімназії № 287 Святошинського району міста Києва; Юрій Рузін, випускник Харківської гімназії № 46 ім. М.В. Ломоносова.

Міжнародна біологічна олімпіада відбувається щорічно впродовж 28 років. Цього разу вона пройшла з 22 до 31 липня у м. Ковентрі (Сполучене Королівство Великої Британії). За перемогу в цьому престижному змаганні боролися 260 учасників у складі національних команд із 67 країн світу. Учні виконували теоретичні та практичні завдання, за результатами яких було визначено місце кожного учасника у загальному рейтингу та розподілено нагороди. Нагадуємо, що в липні українські школярі також здобули 3 золоті, 6 срібних та 5 бронзових медалей на трьох міжнародних учнівських олімпіадах – з хімії, математики і фізики.

Крім того, наразі – з 27 липня до 5 серпня – національна команда України бере участь у міжнародній учнівській олімпіаді з інформатики в м. Тегерані (Іран). А у серпні-листопаді на наших школярів чекає ще 3 міжнародні олімпіади – з географії, астрономії та екології.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook