Період публікації:

від

до

Категорія:

В рамках всеукраїнської акції НОК України «#OlympicLab» відбудеться відкрите тренування та майстер-клас для дітей за участю жіночої гандбольної команди «Галичанка»

Опубліковано: Середа, 09 серпня 2017 

min
max

9 серпня у львівському Палаці спорту «Галичина» за підтримки Національного Олімпійського комітету України в рамках всеукраїнської акції «#OlympicLab» (модуль «Здоровий спосіб життя») відбудеться відкрите тренування та майстер-клас з гандболу для дітей за участю кращої жіночої гандбольної команди України – ГК «Галичанка» (Львів).

Модератор заходу: Віра Передерій – майстер спорту міжнародного класу з художної гімнастики України, фіналістка Ігор ХХІХ Олімпіади 2008 року в Пекіні, Молодий посол України на ІІ зимових ЮОІ 2016 року в Ліллехаммері, член Комісії з олімпійської освіти Міжнародного олімпійського комітету.

Участь у заході візьмуть також:

  • Юрій Майборода – начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Заслужений працівник фізичної культури та спорту України;
  • Антон Нікулін – начальник відділу спорту Львівської міської ради, Заслужений тренер України;
  • Юрій Турянський – голова відділення НОК України у Львівській області;
  • Оксана Вацеба – Голова відділення Олімпійської академії України у Львівській області, проф.;
  • Тетяна Штефан – головний тренер жіночої гандбольної команди «Галичанка»;
  • Роман Федишин – Президент жіночого гандбольного клубу «Галичанка».

Початок – об 11.00 год.

Довідково:

#OlympicLab

Інформаційна довідка: Міжнародним Олімпійським комітетом у рамках програми Юних послів було започатковано проект «Young Ambassador+», головною метою якого є залучення молодих послів минулих Юнацьких олімпійських Ігор до активної популяризації олімпійського руху та його сталий розвиток.

Проект «#OlimpicLab» молодого посла України на ІІ зимових Юнацьких олімпійських іграх львів’янки Віри Передерій – майстра спорту міжнародного класу, фіналістки Олімпійських ігор в Пекіні, призера Всесвітньої Універсіади з художньої гімнастики, потрапив до 5 кращих проектів, які отримали патронат МОК.

Зміст проекту «#OlympicLab»: в основу контенту проекту покладено головні цінності та принципи олімпізму, а також зміст культурно-освітньої програми Юнацьких олімпійських ігор. «#OlimpicLab» покликаний посилити впровадження олімпійської освіти у навчально-виховний процес загальноосвітніх шкіл та шкіл мережі олімпійської освіти. Проект реалізовується на території всієї країни за допомогою 25 регіональних відділень НОК України.

Активності «#OlympicLab»:

  • ментальне тренування;
  • олімпійський чат;
  • семінари про здоровий спосіб життя»
  • «Eat smart» (їж розумно);
  • знайомство школярів із олімпійським рухом, олімпійськими цінностями, історією розвитку Олімпійських ігор та філософією олімпізму;
  • волонтерський рух.

Формат проведення: зустрічі / семінари / тренінги / уроки тощо.

Мета проекту: поширення олімпійських ідеалів та принципів, залучення молоді до олімпійського руху, пропагування здорового способу життя, знайомство учнів з зірками українського та світового спорту та надбання корисних життєвих навичок і лідерських якостей.

Завдання проекту:

  1. Ефективна співпраця олімпійців, молодих послів та стипендіатів регіональних відділень в рамках проекту «#OlympicLab».
  2. За допомогою «#OlympicLab» інтегрувати в навчально-виховний процес загальноосвітніх шкіл та шкіл олімпійської освіти з метою популяризації олімпійської освіти та олімпійських цінностей широких верств шкільної молоді.
  3. Створити методичні рекомендації та матеріали щодо змісту «#OlympicLab» для реалізації проекту по всій території України.
  4. Оновлення та створення сучасних і змістовних форматів постійних проектів НОК України.

Немає коментарів

Схожі статті:

«Галичанка» провела відкрите тренування та майстер-клас для дітей (фото) «Галичанка» провела відкрите тренування та майстер-клас для дітей (фото) Опубліковано: Четвер, 10 серпня 2017 9 серпня у львівському Палаці спорту «Галичина» за підтримки Національного Олімпійського комітету України у межах всеукраїнської акції «#OlympicLab» (модуль «Здоровий спосіб життя») відбулося відкрите тренування та майстер-клас з гандболу для дітей за участю кращої жіночої гандбольної команди України...

Переглядів: 920 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Борис Чижов запросив до гандбольної збірної восьмеро вихованок Львівського спортколеджу Борис Чижов запросив до гандбольної збірної восьмеро вихованок Львівського спортколеджу Опубліковано: Середа, 04 березня 2020 25 і 29 березня 2020р. жіноча збірна команда України з гандболу зіграє 2 матчі кваліфікаційного турніру до чемпіонату Європи із командою Фарерських островів. На підготовку до ігор головний тренер збірної Борис Чижов запросив 22 гравчині, з них восьмеро вихованок Львівського коледжу спорту (кол. училище...

Переглядів: 1738 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook