Період публікації:

від

до

Категорія:

Розвага «З Днем народження, Україно!»

Опубліковано: Неділя, 27 серпня 2017 

min
max

23 серпня 2017 року у ДНЗ «Берізка» с.Липівка відбулася розвага «З Днем народження, Україно!». Підготували її вихователь Гузій І.Р. та муз керівник Денис О.В.

Під час розваги дітки декламували вірші та співали вісні про Україну, виконали таночок «Український гопачок». Під час свята малюки із захопленням змагалися у різних естафетах, як справжні козаки: перетягували канат, їхали на конях, відправлялися потягом в подорож по Україні. На завершення розваги діти, разом з вихователями Гузій І.Р та Стецик Н.А., із синьо-жовтих квітів виклали прапор нашої країни! Нехай квітне і процвітає рідна Україна !!!

Немає коментарів

Схожі статті:

 Міжнародний день рідної мови у ЗДО "Берізка" Міжнародний день рідної мови у ЗДО "Берізка" Опубліковано: Неділя, 23 лютого 2020 Найбільший і найцінніший скарб кожного народу - це його мова, ота жива схованка людського духу. Наша мова- це той дар , з якого виростаємо й завдяки якому маємо велике право та гордість називатися українським народом. 21 лютого ми відзначали Міжнародний день рідної мови. З метою розширити і поглибити...

Переглядів: 872 Коментарів: 0

Відділи освіти

Акція "Тату, почитай мені!" продовжується Акція "Тату, почитай мені!" продовжується Опубліковано: Неділя, 23 лютого 2020 ЗДО "Берізка" знову запрошує батьків на акцію "Тату, почитай мені!" Дітки із задоволенням слухають казку, яку читає не вихователь, а рідний татусь або мама. Це найпрекрасніше , коли дитина пишається своїми батьками, коли її переповнює гордість за свого тата.

Переглядів: 889 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook