Період публікації:

від

до

Категорія:

Гра-квест «У пошуках скарбів»

Опубліковано: Понеділок, 28 серпня 2017 

min
max

У Навчально-реабілітаційному центрі Святого Миколая 10 серпня 2017 року педагоги Герасимович Наталія та Вульчак Юлія для діток та їх батьків літнього пришкільного оздоровчого табору з цілодобовим перебуванням “Територія щасливих” провели костюмовану  гру-квест  «У пошуках скарбів».

Несподівані гості - Макарена та Мальвіна заблукали та не могли повернутися у свою країну. А справа ось у чому: у їхніх руках була чарівна карта і старовинний згорток із завданням, але читати вони не вміли, тому прийшли просити допомоги у дітлахів. Уважно ознайомившись з картою та завданням дітвора та яскраві герої вирушили на пошуки скарбів. Їм довелося виконати 8 завдань, записаних у старовинних згортках. Кожне з них, що виконане правильно, містило підказку для пошуку наступного. Учасники справжньої команди шукачів скарбів упорядковували завдання розвиваючої книги, обчислювали приклади, співали пісень, танцювали, декламували вірші, малювали малюнки, виконували естафету та складали слова. Дітлахи проявили неабияку активність та хист. А після правильного виконання усіх завдань команда віднайшла справжнісінькі скарби – солодощі. По закінченні гри учасники, із шквалом позитивних емоцій та нагородами, повернулися в табір, а Макарена з Мальвіною - додому.

Адміністрація НРЦ Святого Миколая та усі учасники літнього пришкільного табору щиро вдячні Герасимович Наталіі та Вульчак Юліі за цікаві та креативні ідеї, цікаві завдання та невимушену веселу атмосферу. Бажаємо Вам творчих злетів, наснаги та щоразу знаходити "нові скарби", що є результатом вашої невтомної праці!

Немає коментарів

Схожі статті:

Прогулянка "Вуличками давнього Львова" (фото) Прогулянка "Вуличками давнього Львова" (фото) Опубліковано: Вівторок, 23 травня 2017 Львів здавна славиться пам’ятками архітектури, які переважно сконцентровано в історичному центрі, який занесено у список Світової спадщини ЮНЕСКО. Нещодавно учні Навчально-реабілітаційного центру Святого Миколая разом з педагогами Гапоном Тарасом, Вульчак Юлією, Лукачук Іриною та Ціхоцькою Галиною пройшлись...

Переглядів: 586 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook