Період публікації:

від

до

Категорія:

Звіт роботи інструктивно-методичної наради учителів історії та географії

Опубліковано: Четвер, 31 серпня 2017 

min
max

 

22 серпня 2017р на базі Мостиської ЗОШ №2 І-ІІІст. Відповідальними особами були керівники ММО: Гавел Оксана Василівна – вчитель історії Мостиської ЗОШ №2 І-ІІІст. та Грицайко Наталія Олегівна – вчитель географії Твіржанського НВК. Координацію роботи здійснювали вчитель-координатор Бірець Галина Іванівна та методист відділу освіти, культури та туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради Андраш Ганна Ізидорівна.

          Основною метою інструктивно-методичної наради було формування готовності вчителя до переходу на новий Державний стандарт базової і повної загальної середньої освіти, вдосконалення методики проведення уроків, впровадження в організацію навчально-виховного процесу  у проблемних засобів навчання, використання нестандартних форм і методів роботи.

           Робота наради проводилася згідно плану. Керівники ММО детально проаналізували роботу ММО за минулий навчальний рік та визначили основні завдання на 2017-2018н.р., ознайомили з методичними рекомендаціями щодо викладання предметів суспільствознавчо-природничого циклу. Гавел О.В. разом з учителями провели підсумки історичних конкурсів , олімпіад.

             Досвідом роботи поділився  вчитель історії Підлісецької ЗОШ І-ІІст. Пемпусь Дмитро Володимирович. На основі власного блогу Грицайко Наталія Олегівна презентувала педагогічний досвід роботи.

              На завершення наради було підбито підсумки та прийнято рекомендації щодо викладання предметів суспільствознавчо-природничого циклу.

Немає коментарів

Схожі статті:

Про методичні рекомендації з питань організації виховної роботи у навчальних закладах у 2016/2017 навчальному році Про методичні рекомендації з питань організації виховної роботи у навчальних закладах у 2016/2017 навчальному році Опубліковано: П`ятниця, 12 серпня 2016 Додаток до листа Інституту модернізації змісту освіти від 25.07.2016 № 2.1/10-1828 Методичні рекомендації з питань організації виховної роботи у навчальних закладах у 2016/2017 навчальному році Сучасна школа вимагає докорінного переосмислення усієї системи виховання, оновлення змісту, форм і...

Переглядів: 3064 Коментарів: 0

Виховання

Вчимося виправляти помилки (фото) Вчимося виправляти помилки (фото) Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 26 лютого 2020 року для учнів 4-х класів КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» вчитель християнської етики Юрків Р.С. провела інтегрований урок-тренінг «Вчимося виправляти помилки». На основі ситуативних завдань школярі демонстрували свою здатність орієнтуватися...

Переглядів: 1213 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook