Період публікації:

від

до

Категорія:

Тематична виставка, присвячена Дню Знань

Опубліковано: П`ятниця, 01 вересня 2017 

min
max

У Львівському обласному Будинку вчителя відкрито тематичну виставку «День знань», присвячену початку нового навчального року.

         Оскільки в Україні започаткована реформа середньої освіти, на виставці експонується «Новий державний стандарт початкової загальної освіти», представлений на Всеукраїнській державній конференції 2017 року міністром освіти  і науки Л.Гриневич, в якому визначені:

         -ключові принципи нового стандарту;

         -ключові компетентності для нової української школи;

         -освітні галузі, які визначає стандарт;

         -нові підходи стандарту – інтеграція;

         -оцінювання результатів навчання;

         -тренінги для вчителів та дистанційні курси;

         -допомога вчителям;

         -комунікаційні реформи.

         Наступний експонат – інформація про пілотне впровадження проекту нового державного стандарту загальної початкової освіти.

         На виставці вміщена інформація, що із 100 шкіл в Україні, які візьмуть участь в експерименті нового держстандарту початкової освіти, дев’ять шкіл – на Львівщині.

         У статті І.Беззуба, молодшого наукового співробітника Національної юридичної бібліотеки Національної бібліотеки ім. В.Вернадського «Реформа середньої освіти в Україні» автор  приводить характерні риси системи освіти в сусідній Польщі, яка адаптувавши свою освіту до Європейських стандартів, стала однією з найякісніших у Східній Європі, а тому триває спільна робота в проекті «Нова українська школа». Автор вважає, що саме польський досвід реформування шкільної освіти найближчим часом буде запозичений і в Україні.

         Виставка триватиме до 7 вересня.

Немає коментарів

Схожі статті:

Відкриття тематичної виставки, присвяченої річниці від дня народження Сергія Єфремова Відкриття тематичної виставки, присвяченої річниці від дня народження Сергія Єфремова Опубліковано: Понеділок, 22 жовтня 2018 У Львівському обласному Будинку вчителя відкрита тематична виставка, присвячена річниці від дня народження Сергія Єфремова, видатного українського громадсько-політичного і державного діяча, літературного критика, історика української літератури, від 1919 року академіка, а від 1922року віце-президента...

Переглядів: 475 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Відкриття тематичної виставки,  присвяченої 27-ій річниці Незалежності України Відкриття тематичної виставки, присвяченої 27-ій річниці Незалежності України Опубліковано: Четвер, 23 серпня 2018 У Львівському обласному Будинку вчителя відкрито тематичну виставку, присвячену 27-ій річниці Незалежності України. На стенді виставки – портрети і короткі біографії та характеристики політичної діяльності голови Центральної ради УНР Михайла Грушевського, першого Президента Незалежної України Леоніда...

Переглядів: 787 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook