Період публікації:

від

до

Категорія:

День знань у Мостиській ЗОШ №2 I-III ступенів (Мостиська ОТГ)

Опубліковано: П`ятниця, 01 вересня 2017 

min
max

 

 

 

 

У морі барвистому квітів

Лунає симфонія дня.

До школи вертаються діти

На вічну дорогу знання.

 

 

Перше вересня 2017 року в Мостиській ЗОШ №2 I-III ступенів відбулася урочиста лінійка, присвячена Дню знань. Цей день є визначним і радісним святом для кожного з нас. Адже він знаменує початок нових знань, успіхів на шкільній ниві.

    На свято були запрошені отці різних  конфесій: отець Ярослав, отець Василь,отець Любомир, а також  представник відділу освіти методист Марія Бішко, воїни АТО – Помажак Віталій та Нагребецький Андрій.

    Одинадцятикласники поклали квіти до пам’ятників Степану Бандері, Небесній Сотні, Тарасу Шевченку, Богдану Хмельницькому та Матері Божій.

       З вітальним словом звернувся до учнів,батьків, гостей директор школи П.П.Пшоняк, отці поблагословили дітей на щасливий навчальний рік, а Марія Бішко – представник відділу освіти, також привітала зі святом.

   Звучали виступи першокласників.З напутнім словом звернулася до учнів учениця 11-Б класу Їжаковська Марина, а Дяків Марія, учениця 11- А класу, виконала пісню, присвячену школі та вчителям. Завершилася лінійка виконанням Державного Гімну України.

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Про інтегрований урок української мови і літератури та історії у Маркопільському НВК Про інтегрований урок української мови і літератури та історії у Маркопільському НВК Опубліковано: Середа, 19 лютого 2020 19 лютого 2020 року у Маркопільському НВК відбулося спільне засідання районного методичного об’єднання вчителів української мови і літератури та вчителів історії Підкамінського освітнього кластеру з питання «Роль виховного потенціалу уроку в підвищенні рівня якості навчання школярів в умовах гуманізації...

Переглядів: 728 Коментарів: 0

Відділи освіти

На Львівщині з робочим візитом перебуває Міністр освіти і науки України Ганна Новосад На Львівщині з робочим візитом перебуває Міністр освіти і науки України Ганна Новосад Опубліковано: Четвер, 06 лютого 2020 Сьогодні, 6 лютого, Львівщину відвідала з робочим візитом Міністр освіти та науки України Ганна Новосад. Відтак, Міністр зустрілась із керівниками закладів загальної середньої освіти м. Львова, Стрия, Дрогобича. У межах зустрічі обговорювали переваги та недоліки фінансової автономії, що заважає...

Переглядів: 692 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook