Період публікації:

від

до

Категорія:

На Турківщині урочисто відкрили нову школу (фото, відео)

Опубліковано: П`ятниця, 01 вересня 2017 

min
max

Сьогодні у селі Нижня Яблунька, що на Турківщині, відкрили нову школу. Серед урочистостей з нагоди першого вересня відбулося святкове перерізання стрічки та мистецька частина за участі учнів школи.

Відсвяткувати таку значну для гірського села подію зібралися мешканці Нижньої Яблуньки, вчителі, учні, священики та місцева влада.

Долучилася до святкового відкриття школи і заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.

«Сьогодні свято не лише першого дзвоника, сьогодні ще й свято довгих років сподівань. Відкриття цієї школи стало можливим тільки завдяки тим небайдужим людям, які розуміють, що наші діти повинні здобувати знання в гідних умовах», - зазначила Ірина Гримак.

Будівництво школи розпочали у 2008 році. У шістнадцятьох класних кімнатах навчатимуться 270 учнів з першого по дев’ятий клас. У новій будівлі облаштували навчальні кабінети інформатики, хімії, фізики, біології. Для вивчення предметів природничо-математичного циклу та інформатики закупили спеціальне обладнання та сучасну комп’ютерну і мультимедійну техніку.

Навчально-виховний комплекс відвідуватимуть 28 дітей дошкільного віку. Це одна група з короткотривалим перебуванням дітей.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

На Яворівщині відкрили новозбудований спортивний зал На Яворівщині відкрили новозбудований спортивний зал Опубліковано: Вівторок, 29 січня 2019 Сьогодні, 29 січня, в селі Вербляни відбулося урочисте відкриття та освячення новозбудованого спортивного залу з загальної фізичної підготовки для Верблянської ЗОШ І-ІІІ ст. У 2017-2018 навчальному році тут навчалися 212 учнів 1-11 класів та 21 дитина дошкільного віку, працюють 30 педагогів та 12...

Переглядів: 746 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Нова школа на Пустомитівщині відкрила двері для більше п’яти сотень учнів Нова школа на Пустомитівщині відкрила двері для більше п’яти сотень учнів Опубліковано: Понеділок, 03 вересня 2018 Сьогодні, 3 вересня, із початком нового навчального року запрацювала оновлена школа у с. Оброшин Пустомитівського району. Реконструкцію навчального закладу завершили, як і планували, до вересня. Зі святом знань школярів привітала заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак. «Сьогодні ми з вами...

Переглядів: 456 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook