Період публікації:

від

до

Категорія:

Літня профільна школа лідерів учнівського самоврядування Львівщини

Опубліковано: Понеділок, 04 вересня 2017 

min
max

З 14 по 23 серпня 2017 року департаментом освіти і науки Львівської облдержадміністрації спільно з КЗ ЛОР «Львівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді»   провів в селищі Кам’янка Сколівського району (дитяча туристична база «Карпати») для найактивнішої молоді Львівщини Літню профільну школу лідерів учнівського самоврядування.

Впродовж десяти днів юнаки і дівчата з усіх районів і територіальних громад області відпочивали та навчались в мальовничому куточку Карпат, а також відточували свою майстерність лідера у молодіжному середовищі. Лекторами та координаторами були молоді талановиті науковці та колишні учасники самоврядування які досягли успіху завдяки набутому на попередніх профільних школах досвіду. Серед них – Роман Ярославович Пасічний старший викладач та Горбач Олександр Назарович доцент, працівники кафедри політології та міжнародних відносин НУ «Львівська політехніка», колишній президент обласного учнівського парламенту Назар Онисько та багато інших. “Створення власних проектів”, “Реклама проектів навчання”, “Державотворення”, “Політологія”, «Як досягти успіху в соцмережах» та багато інших актуальних у сьогоденні тем для лекцій мали можливість прослухати учасники школи. Також лідери навчались працювати в команді та індивідуально, презентувати власні проекти, дебатувати за системою Карла Поппера, в дебатах виокремлювати раціональну думку і знаходити істину.

Одним з яскравих епізодів школи стала екскурсія до  наскельної фортеці «Тустань».

Юні лідери Львівщини здружились, набрались нових вражень і знань. На урочистому закритті Літньої профільної школи лідерів учнівського самоврядування Львівщини усіх її слухачів нагороджено дипломами департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації.

 

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook