Період публікації:

від

до

Категорія:

Уперше на Львівщині відбулася зустріч бізнесу та освіти (фото)

Опубліковано: Середа, 06 вересня 2017 

min
max

У вівторок, 5 вересня, відбулася відкрита зустріч «Співпраця бізнесу та освіти заради кар’єри молоді».

Мета заходу – створити платформу для комунікацій між освітою та бізнесом заради кар'єри молоді.

Під час дискусії Марина Саприкіна, керівник Центру «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності», презентувала результати Пакту заради молоді.

Відтак, вона зазначила: «58 компаній уже підписали пакт заради молоді, амбітна ціль пакту – 10 тисяч місць для стажування молоді та працевлаштування».

Під час дискусії компанії озвучили позитивну статистику реалізованих дієвих програм у своїх структурах.

Варто зазначити, що межах підписання Пакту, молодь мала можливість отримати перше місце праці, пройти практику та онлайн навчання. За попередній рік також ввели практичні компоненти та спеціальні курси, програму адаптації. Бізнес позитивно відзначив великий відсоток молоді у складі працівників.

Серед запропонованих ініціатив – навчання повинно бути не лише для студентів, але й для викладачів, а самі навчальні заклади повинні працювати на вимогу роботодавців, підтвердженням цього є компанії, які змінили навчальні плани на 25 % на вимоги фірм. Найважливішим моментом у співпраці бізнесу та освіти є вкладення бізнесу у навчальні заклади із замовленням навчальних програм.

Організатори зустрічі – Центр «Розвиток КСВ», Міністерство молоді та спорту України за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

Немає коментарів

Схожі статті:

Пакт заради молоді: представники бізнесу та університетів зустрінуться на Львівщині Пакт заради молоді: представники бізнесу та університетів зустрінуться на Львівщині Опубліковано: П`ятниця, 01 вересня 2017 Центр «Розвиток КСВ», Міністерство молоді та спорту України за підтримки Львівської обласної державної адміністрації запрошують університети та профтехнічні навчальні заклади на відкриту зустріч «Співпраця бізнесу та освіти заради кар'єри молоді». Захід відбудеться 5 вересня о 9:30 год. у приміщенні...

Переглядів: 525 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Молодь Львівщини запрошують на V національний форум «Бізнес-університети: хто навчає підприємництву» Молодь Львівщини запрошують на V національний форум «Бізнес-університети: хто навчає підприємництву» Опубліковано: Вівторок, 26 вересня 2017 26-27 жовтня Центр «Розвиток КСВ» та Career Hub запрошують на V національний форум «Бізнес-університети: хто навчає підприємництву», що відбудеться у м. Києві. У межах Форуму учасники дізнаються про європейські національні стратегії щодо навчання підприємництву, кращі приклади навчання підприємництву...

Переглядів: 514 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook