Період публікації:

від

до

Категорія:

День знань у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. (фото)

Опубліковано: Середа, 13 вересня 2017 

min
max

1-го вересня у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося свято Першого дзвоника. Гарний настрій, веселі посмішки і тепла атмосфера родинного свята панували на подвір’ї школи.

Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і зазвичай нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.

Отець Павло та отець Микола благословили дітей та вчителів на щасливий початок нового навчального року. Свято пройшло урочисто, було багато побажань від директора школи Савчука А.Ю.

Особливі слова вітань прозвучали для першокласників. Також вони отримали подарунки від одинадцятикласників та директора агрофірми «Княжі лани» Починка А.І.

Урочистості з нагоди святкування початку навчального року закінчились веселим закличним дзвоником на перший урок.

Вітаємо усіх з початком навчального року. Бажаємо міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони це сила!

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Виховний захід «Злука і 100 років української незалежності» у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ступенів (фото) Виховний захід «Злука і 100 років української незалежності» у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ступенів (фото) Опубліковано: Вівторок, 23 січня 2018 22 січня 2018 року в Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. вчителем історії Криницьким Т.О. був проведений виховний захід «Злука і 100 років української незалежності». Націотворення, національна пам’ять, громадянська свідомість – ці поняття базові для людини, вони наче цеглини світосприйняття формують майбутнє...

Переглядів: 319 Коментарів: 0

Відділи освіти

У Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. відзначили 105-річчя з дня народження Андрія Малишка У Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. відзначили 105-річчя з дня народження Андрія Малишка Опубліковано: Неділя, 19 листопада 2017 З нагоди 105-річчя з дня народження відомого українського поета, пісняра, класика української літератури Андрія Малишка, 17 листопада 2017 року в Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. учитель української мови та літератури Руда О.Б. провела літературний вечір. Захід проведено з метою висвітлити сторінки життя...

Переглядів: 270 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook