Період публікації:

від

до

Категорія:

І знову перемога арт-гуртка «Палітра» Золочівського ЦДЮТ (фото)

Опубліковано: Вівторок, 19 вересня 2017 

min
max

Приємною звісткою стало те, що переможцем Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків стала наша золочів’янка, юна художниця Костенко Сафія, 15 р.  (арт-гурток «Палітра» Золочівський ЦДЮТ), разом із своїм керівником, наставником Гевко Галиною Іванівною.

Два дні суцільного щастя (23-24 серпня) до 26-ї річниці незалежності України для двадцяти шести дітей-переможців з різних куточків України організували надзвичайно чудові та прекрасні Юліана та Олексій Толкачови ( БФ «Омріяна Країна» ). Свято для діток вдалося! Усі щасливі!Цього року на Всеукраїнський конкурс "Омріяна Україна очима дітей" надійшло 5 тисяч малюнківз усіх куточків України. Вони намалювали свої мрії про майбутнє - світлі, щирій й позитивні, адже їх надихала Муза Конкурсу Злата Огневич.            

За результатами Конкурсу-фестивалю були визначені 26 переможців, які приїхали з дводенним візитом до Києва на святкування Дня прапора України, Дня незалежності та встановлення рекорду України.Карта України з тризубом, складена з дитячих мрій, - таким став черговий рекорд України, створений із  2812 дитячих малюнків, утворивши  Омріяну Україну - велику, яскраву, неподільну. У дитячих малюнках зображене космічне майбутнє, високотехнологічні досягнення України, щасливі люди, безпечне довкілля, гармонія і добробут у родинах. Це стало чудовою можливістю для маленьких художників показати свої мрії про майбутнє України.

Талановита учениця, Костенко Софія надзвичайно щаслива, бо перший раз у своєму житті побувала у Києві, і зразу ж стільки прекрасних вражень. Також у захваті від побаченого та відчутого Винник Соломія,12 р. (учасниця конкурсу, вихованка арт-гуртка «Палітра»), яка також побувала на цьому дійстві.Свято прапора України на Хрещатику та Софіївській площі; знайомство зі столицею України; наживо побачили парад на Майдані Незалежності та Хрещатику; зустріч та спілкування з Міністром освіти та науки України Лілією Гриневич та екс-міністром Станіславом Ніколаєнком; урочисте нагородження переможців конкурсуз концертом під КМДА,;  гарні та корисні подарунки (графічні планшети для малювання та багато іншого);  виставка 100 найкращих художніх робіт під Аркою дружби народів;  встановлення та засвідчення Рекорду України, всі ці щасливі миті залишаться у пам’яті дітей назавжди.

Цього чудового свята не відбулося б без  організаторів  БФ "Омріяна Країна" Олексія та Юліани Толкачових, разом із БО «Фонду родини Кольгофер» Оксани та Валерія Кольгофер, Джамалем Бадваном (великим митцем і художником). Галина Гевко та її учні арт-гуртка «Палітра» щиро вдячні за прекрасне свято та  емоції, які  залишиться назавжди !

Дуже скоро дитячі мрії матеріалізуються, а намальована Омріяна Україна стане реальністю! Мрійте сміливо! І саме від нас залежить, яким буде майбутнє!

 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

V Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «Щаслива дитина – квітуча Україна» V Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «Щаслива дитина – квітуча Україна» Опубліковано: Вівторок, 03 березня 2020 Вихованці зразкового художнього колективу арт-гуртка «Палітра» Золочівського ЦДЮТ (керівник-Гевко Галина), які взяли участь у V Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку «Щаслива дитина – квітуча Україна», м. Кропивницький.  Немає меж задоволення дітей, які отримали нагороди за свої маленькі шедеври...

Переглядів: 1248 Коментарів: 0

Відділи освіти

Створення арт-об'єкту "Писанка" для м. Золочева (фото) Створення арт-об'єкту "Писанка" для м. Золочева (фото) Опубліковано: Четвер, 05 квітня 2018 Зразковий гурток образотворчого мистецтва Золочівського ЦДЮТ  під керівництвом Кирилової Оксани Володимирівни та при допомозі  керівників гуртків  Чепелюк О. Б., Патрик О. Б., Купінської О. В.,  Бойко О. Я., Твердохліб Н. А., Литвиненко О. А. створили арт-об’єкт «Писанка» для м. Золочева. Це вже другий...

Переглядів: 452 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook