Період публікації:

від

до

Категорія:

1 жовтня стартує реєстрація на конкурс «Учитель року – 2018»

Опубліковано: Вівторок, 26 вересня 2017 

min
max

1 жовтня розпочинається реєстрація на Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2018», що має виявити педагогів, готових до реформування освіти. Цьогоріч змагання проводитимуть у чотирьох номінаціях: «Українська мова та література», «Фізика», «Німецька мова» та «Фізична культура».

Вперше конкурсантів реєструватимуть на єдиній платформі, яку надала компанія «Майкрософт Україна». Посилання на реєстраційну форму буде розміщено на сторінці Міністерства освіти і науки 1 жовтня. А реєстрація триватиме до 22 жовтня.

У фіналі конкурсу педагоги представлять коротке відеорезюме – міні-розповідь про досвід роботи у школі та унікальні напрацювання. Також конкурсанти продемонструють педагогічну майстерність у конкурсі «Методичний практикум».

Завершальні змагання пройдуть у чотирьох областях: Рівненській, Івано-Франківській, Запорізькій та Волинській.

Перебіг заключного туру, відеозаписи конкурсних випробувань, оціночні відомості можна буде переглянути на сторінці конкурсу.

Переможці конкурсу отримають звання «Заслужений вчитель України» та грошові винагороди, лауреати – грамоти Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

«Учитель року – 2018»: найактивнішими конкурсантами першого туру стали вчителі з сільських шкіл «Учитель року – 2018»: найактивнішими конкурсантами першого туру стали вчителі з сільських шкіл Опубліковано: Вівторок, 05 грудня 2017 У грудні стартує Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2018», в якому за звання найкращого змагатимуться вчителі німецької мови, фізики, української мови та літератури, фізичної культури. Участь у першому (районному/міському) турі братиме 5 401 педагогічний працівник. Найбільшу кількість учасників зареєстровано...

Переглядів: 523 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Стартувала реєстрація на конкурс «Учитель року – 2018» Стартувала реєстрація на конкурс «Учитель року – 2018» Опубліковано: Понеділок, 02 жовтня 2017 1 жовтня розпочалась реєстрація учасників всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018». Зареєструватись можна до 22 жовтня за посиланням. Конкурс проводитимуть у 4 номінаціях: «Українська мова та література», «Німецька мова», «Фізика», «Фізична культура». Учасниками змагань можуть стати вчителі...

Переглядів: 659 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook