Період публікації:

від

до

Категорія:

У Дрогобицькій ДЮСШ відбулася відкрита першість з настільного тенісу (фото)

Опубліковано: Середа, 27 вересня 2017 

min
max

Цими днями відбулась відкрита першість Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені І. Боберського з настільного тенісу з нагоди 70-річчя ДЮСШ та Дня міста Дрогобича.

У змаганнях взяли участь близько 50 учасників з різних куточків Львівської області, зокрема з Березця (Городоцький р-н), Борислава, Городка, Дрогобича, Кавського (Стрийський р-н), Львова, Стрия, Судової Вишні, Трускавця тощо.

На урочистій церемонії відкриття учасників змагань привітав директор ДЮСШ імені І. Боберського Файчак Іван Якович, який приємними словами зігрів серця юних спортсменів та запалив в них дух перемоги.

Запеклі баталії розгорнулись уже з перших хвилин турніру. Напружена боротьба йшла у всіх вікових категоріях, яких було аж вісім: 4 серед хлопців та 4 серед дівчат. Найстарша вікова категорія – це юнаки (1999-2001 рр.н.), за нею – кадети (2002-2005 рр.н.), наступна – мінікадети (2006 р.н.) і наймолодша – мікрокадети (2009 р.н. і молодше). Приємним сюрпризом стало нововведення суддею Ярошком Петром Миколайовичем саме вікової категорії «мікрокадети», а це, на секундочку задумайтесь, дітки 7-ми рочків та молодші, які не просто тренуються, а вже беруть участь в змаганнях.

Чемпіонські та призові місця завоювали такі спортсмени як: Гайслер Станіслав (Львів), Грисьо Віталій (Судова Вишня), Стецко Віктор (Дрогобич), Яциків Андрій (Березець), Улич Христина (Кавське).

Самовідданою і титанічною працею на тренуваннях, і відповідно, гарним результатом на змаганнях привітали з днем народження свою улюблену Дитячо-юнацьку спортивну школу імені І. Боберського її учні: Стецко Віктор, Дубик Роман, Лебідь Костянтин, Козирів Максим, Болонний Марк, Кіхтяк Павло, Федчак Віталій, Гладиш Андрій.

Особливо хочеться відзначити наймолодших вихованців Дрогобицької ДЮСШ – діток, яким всього лише 7 рочків, а вони вже вправно володіють ракеткою і не пропускають жодного тренування. Це Борис Наталя, Пігут Марія, Колодій Катя, Воловач Натан.

Якісно високий клас суддівства продемонстрували: головний суддя змагань – Мартиненко Володимир Федорович та заступник головного судді – Ярошко Петро Миколайович.

Висловлюємо щиру подяку за підтримку організаторам відкритої першості Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені І. Боберського з нагоди 70-річчя спортивної школи та Дня міста Дрогобича керівнику сектору з питань фізичної культури та спорту відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту виконавчих органів Дрогобицької міської ради Соломчаку Оресту Дмитровичу, директору ДЮСШ ім. І. Боберського Файчаку Івану Яковичу, президенту Федерації настільного тенісу Дацюку Олегу Юрієвичу та директору ЗОШ № 2 Панькевич Ларисі Іванівні.

Немає коментарів

Схожі статті:

Львів’яни – бронзові призери Спортивних ігор України з настільного тенісу Львів’яни – бронзові призери Спортивних ігор України з настільного тенісу Опубліковано: П`ятниця, 24 травня 2019 Студентська збірна Львівської області виборола загальнокомандне третє місце у Спортивних іграх України серед студентів коледжів та технікумів, які днями завершились на Львівщині. Перше місце посіла команда Івано-Франківської області, а другими стали студенти коледжів Тернопільської області. Загалом...

Переглядів: 583 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

У Львівському кооперативному коледжі провели змагання з настільного тенісу У Львівському кооперативному коледжі провели змагання з настільного тенісу Опубліковано: П`ятниця, 24 травня 2019 Викладачами фізичного виховання Львівського кооперативного коледжу економіки і права регулярно проводяться різноманітні спортивні змагання і турніри серед викладачів та студентів, які сприяють популяризації здорового способу життя, новим перемогам, залученню молоді до занять масовим спортом. Нещодавно...

Переглядів: 404 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook