Період публікації:

від

до

Категорія:

«Мільйон голосів»: флешмоб на підтримку учасників «Ігор Нескорених»

Опубліковано: П`ятниця, 29 вересня 2017 

min
max

В Україні триває активна підтримка учасників «Ігор Нескорених», які змагаються в Торонто, в межах акції #МільйонГолосів – підтримайте Нескорених.

Зокрема, учасниками акції стали й учні Львівського училища фізичної культури, організувавши флешмоб #AMillionVoices #МільйонГолосів на підтримку учасника збірної команди України, який свого часу навчався в училищі – Дмитра Сидорука / Dmytro Sydoruk та його побратимів по команді #InvictusGamesTeamUkraine. Сьогоднішні вихованці училища бажають їм перемоги.

Довідково:

«Мільйон голосів» – глобальний рух на підтримку учасників «Ігор Нескорених». Це спосіб сказати слова подяки воїнам, які пережили важкі випробування, захищаючи свою країну, але не втратили сили духу і залишились нескореними. Цього року гучний голос підтримки звучатиме й для українських нескорених бійців.

Для того, щоб долучитись до «Мільйону голосів», достатньо зробити кілька простих кроків:

  • Запишіть відео, де ви зачитуєте вірш «Нескорений» або його уривок.
  • Опублікуйте відео на своїй сторінці в соціальних мережах з хештегами #МільйонГолосів #AMillionVoices #InvictusGamesTeamUkraine або завантажте відео на YouTube з тегами #МільйонГолосів #AMillionVoices #InvictusGamesTeamUkraine та поділіться URL свого відео, зареєструвавши його на сайті http://invictusgames.in.ua/million-voices-promo.
  • Передайте естафету двом своїм друзям у соціальних мережах.

Ви також можете продемонструвати свою підтримку, роздрукувавши вірш «Нескорений» та розмістивши його у себе вдома, на місці проходження служби, на роботі, в школі тощо.

"Нескорений" ("Invictus")

Із темної ночі, що вкрила цей світ

Проваллям від краю до краю

Богів, що створили мене і мій рід

Нескореним духом вітаю.

Хай прикрих обставин стискає тягар –

Я сліз та образ не збираю.

До крові гамселить недолі лихвар,

Та я голови не схиляю.

Хоч в світі, що зітканий з гніву та сліз,

Не бачу нічого, крім болю –

В тенетах років, без надії на зміст,

Згубитись собі не дозволю.

Хай двері вузькі та високий паркан –

Гріхами не спутати волі:

Я – вільний, я – духу свого капітан.

Володар своєї я долі.

(автор Вільям Генлі, переклад Маріанни Малини)

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Шевченківські дні у Крукеницькому закладі освіти Шевченківські дні у Крукеницькому закладі освіти Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020 Щороку в Україні березень є місяцем вшанування Т.Г.Шевченка – батька української нації, людини, яка прикладом свого життя показала, що означає любити Україну. Такі заходи проходять і в Крукеницькому закладі освіти Мостиського району .  10-11 березня вчителі української мови та літератури Шквірко Л.А....

Переглядів: 2952 Коментарів: 0

Відділи освіти

Ми любимо рідну мову Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020  Представники всіх націй і народностей  світу 21 лютого відзначають Міжнародний день рідної мови, який було започатковано у 1999 році на тридцятій сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО у Парижі. В Україні це свято відзначають з 2002 року. 21 лютого 2020 року учні філії « Судковицька ЗОШ І-ІІ ст.» ОЗ «Крукеницький...

Переглядів: 882 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook