Період публікації:

від

до

Категорія:

«Увага! Діти-на дорозі!» у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 (фото)

Опубліковано: Субота, 30 вересня 2017 

min
max

Відповідно до Законів України «Про дорожній рух», «Про охорону праці», з метою поліпшення роботи із запобігання дорожньо-транс­портних пригод, попередження дитячого дорожньо-транспортного травматиз­му, узагальнення та поширення різноманітних форм і методів профілактичної роботи серед неповнолітніх у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 пройшов місячник «Увага! Діти-на дорозі!».

 Класні керівники повторили правила дорожнього руху, відновили куточки з безпеки дорожнього руху. У початкових класах учителі, учні та батьки склали схеми безпечного маршруту «Дім-школа-дорога».

Як підсумок роботи місячника у школі відбулася зустріч учнів з працівником патрульної поліції капітаном Яремовичом Б.З.. Він розповів юним учасникам дорожнього руху, як правильно поводитися на вулиці та застеріг від усіх небезпек, що можуть спіткати маленьких пасажирів та пішоходів, наводячи приклади та нагадуючи правила дорожнього руху. Під час таких занять особлива увага зверталась на те, що найбільше травмуються пішоходи саме у темну пору доби, сутінках, коли знижується видимість. І для того, щоб бути помітним на дорозі, потрібно мати на одязі світлоповертаючі елементи або флікери.

 Нещасні випадки на вулицях і дорогах стали великою загрозою як для дорослих, так і для дітей. Як свідчить аналіз, у 9 випадках із 10 діти своєчасно не помітили небезпечний для себе автомобіль, або неправильно визначили його швидкість чи напрямок руху. Це дає змогу зробити висновок, що діти погано вміють орієнтуватись, спостерігати за тим, що робиться на вулиці, оцінювати і передбачати небезпеку. Тому необхідно вчити дітей не тільки виконувати правила дорожнього руху, а й спостерігати і орієнтуватись на вулиці.

На завершення зустрічі учні поставили кілька запитань, на які одержали вичерпуючі відповіді. Зустрічі школярів з представниками поліції-це не поодинокі випадки,а  тісна, систематична робота школи та Золочівського відділення поліції ГУНП у Львівській області.

Немає коментарів

Схожі статті:

Завершив роботу літній мовний табір у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 (фото) Завершив роботу літній мовний табір у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 (фото) Опубліковано: Середа, 06 Червня 2018 Camp Day 4. У цей день ми брали участь у акції "Звільніть Олега Сєнцова". Маленькі громадяни України у День Захисту Дітей вийшли разом з дорослими, щоб заявити про свою громадянську позицію, на підтримку українських громадян, які були несправедливо ув'язнені і утримуються у московських застінках. На...

Переглядів: 233 Коментарів: 0

Відділи освіти

Історичний конкурс (фото) Історичний конкурс (фото) Опубліковано: Субота, 05 травня 2018 В останні дні квітня у Львівському католицькому університеті відбувся фінал щорічного конкурсу «Непізнана історія мого краю: видатні особистості», в якому взяла участь учениця 8-А класу Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 разом із учителем історії Патрик В.Є. Учениця прослухала цікаву та вкрай захопливу...

Переглядів: 236 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook