Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято Віри, Надії, Любові та їх матері Софії

Опубліковано: Понеділок, 02 жовтня 2017 

min
max

Традиційно, 30 вересня, до свята Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, до Дня усиновлення у КЗ ЛОР "Підгірцівська спецшкола-інтернат І-ІІІ ст" було проведено Службу Божу, виступ учнів та привітання вчителів із професійним святом. У сучасному світі, де панує зрада, безпринципність і культ споживацтва, історія про трьох дівчинок, яким було 9, 10 та 12 років може показатися дивною і навіть незрозумілою.
Але тим-то й відрізняється християнин від звичайних людей, що він розуміє сенс жеpтoвнoсті, а мужність і готовність йти на cмeрть для нього не просто красиві слова. Святий Димитрій (Туптало) у «Житія Святих» описує надзвичайно великий духовний подвиг та самoпoжepтву Богові чотирьох дуже шанованих Церквою мyчeниць, пам’ять яких ми вшановуємо 30 вересня – Віри, Надії, Любові та матері їх Софії (бл.137).

Молитва до святих мучениць Віри, Надії і Любові та матері їхньої Софії.

О, святі і достохвальні мучениці Віро, Надіє і Любове і мужніх дочок мудра мати Софіє, до вас нині звертаємося зі щирою молитвою; бо хто може заступатися за нас перед Господом, якщо не віра, надія і любов, ці три наріжні чесноти, образ яких ви на собі показали!
Вблагайте Господа, щоб Він покрив нас Своєю невимовною благодаттю в скорботах і напастях, спас і зберіг як благий і чоловіколюбець. Його славу, як незаходиме сонце, нині бачачи, допомагайте і нам у наших смиренних молитвах, щоб простив Господь Бог наші гріхи і беззаконня і щоб помилував нас грішних і недостойних заради Його щедрот.
Моліть же за нас, святі мyчениці, Господа нашого Ісуса Христа, Йому ж славу возсилаємо, з безначальним Його Отцем і Пресвятим, і благим, і жuвотворчим Духом нині, і повсякчас, і навіки-віків. Амінь.

Немає коментарів

Схожі статті:

Свято Віри, Надії, Любові та їх матері Софії Свято Віри, Надії, Любові та їх матері Софії Опубліковано: Вівторок, 01 жовтня 2019 Особливий день у стінах КЗ ЛОР "Підгірцівська спецшкола-інтернат І-ІІІ ст"...Сьогодні, 30 вересня, у день Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, свято для нашої шкільної родини. Щиро дякуємо о. Оресту Демку, о.Андрію Гавінському, о. Михайлу, муніципальному чоловічому хору "Каменяр", педагогам школи...

Переглядів: 403 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Свято Віри, Надії, Любові у школі Свято Віри, Надії, Любові у школі Опубліковано: Середа, 24 жовтня 2018 Сьогодні 28 вересня для шкільної родини КЗ ЛОР "Підгірцівська спецшкола -інтернат І-ІІІ ст." було проведено Служба Божа з нагоди заснування 10 років тому каплички Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. Ми вдячні о. Богдану Дмитріву, молодіжному хору, Паку В.І. за співпрацю, можливість духовного зростання,...

Переглядів: 318 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook