Період публікації:

від

до

Категорія:

Медичному коледжу «Монада» виповнилося 25 років

Опубліковано: Понеділок, 02 жовтня 2017 

min
max

1 жовтня Медичний коледж «Монада» святкує своє 25-річчя. Вже чверть століття студенти «Монади» отримують дипломи та вирушають у самостійне плавання.

А починалося все в далекому 1992 році. «Чверть століття тому «Монада» складалася з двох відділень, на яких навчалось 40 студентів – 20 зубних техніків і стільки ж фармацевтів. У нас тоді було дві лабораторії, а практичну фармацію вивчали у діючій аптеці», - згадує директор коледжу, к.мед.н. Ігор Гайдучок.

Сьогодні ж «Монада» – це сучасний навчальний заклад з автономною системою управління і повною фінансовою незалежністю, який складається з базового відділення у Львові та шести філій у Дрогобичі, Луцьку, Первомайську, Ужгороді, Хусті та Чернівцях. Вже багато років юнаки та дівчата щорічно здобувають спеціальності медичної сестри, зубного техніка, зубного гігієніста, фельдшера та фармацевта. Понад 15 тисяч випускників коледжу успішно працюють в Україні та за її межами. Коледж пишається своїми здобутками і добрими традиціями.

З нагоди свята адміністрація Медичного коледжу «Монада» щиро вітає студентів, усіх своїх випускників, викладацький склад, співробітників з ювілеєм та бажає творчої наснаги і натхнення, професійного зростання та успіхів у справі розвитку медицини.

Немає коментарів

Схожі статті:

Медичний коледж «Монада» запрошує на День відкритих дверей Медичний коледж «Монада» запрошує на День відкритих дверей Опубліковано: П`ятниця, 14 лютого 2020 15 лютого в Медичному коледжі «Монада» відбудеться День відкритих дверей. Майбутні абітурієнти, які завітають на захід, матимуть змогу дізнатися про особливості прийому в коледж у 2020 році, познайомитися з викладачами, студентами-монадівцями, оглянути матеріально-технічну базу навчального закладу. Місце...

Переглядів: 907 Коментарів: 0

Вища освіта

Медичний коледж «Монада» запрошує на День відкритих дверей Медичний коледж «Монада» запрошує на День відкритих дверей Опубліковано: Четвер, 07 лютого 2019 9 лютого Медичний коледж «Монада» запрошує абітурієнтів та їх батьків на День відкритих дверей. Початок заходу – о 12:00 год. Адреса: м. Львів, вул. Патона, 22а. Тел.: (032) 262-63-71.

Переглядів: 1531 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook