Період публікації:

від

до

Категорія:

Школярі Шегинівської ЗОШ І-ІІІ ст. – активні учасники спортивних змагань

Опубліковано: Вівторок, 03 жовтня 2017 

min
max

Нещодавно на Мостиському стадіоні “Карпати”, з нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту, зібралось близько 150 дітей, як учнів Мостиської ДЮСШ, так і простих школярів – шанувальників спорту, які прийшли  на стадіон, щоб випробувати свої сили у змаганнях, а їх було чимало: біг на 60 метрів, стрибки на скакалці, піднімання тулуба, жонглювання м’яча, також  велику зацікавленість і масу емоцій викликали спортивні естафети.

На урочистому відкритті змагань, дирекцією Мостиської ДЮСШ, було відзначено кращих гравців відділень: Калита Мар’ян, Мельник Мар’яна, Колодій Вікторія, які були нагороджені  за підсумками року грамотами та пам’ятними призами, які отримали з рук методиста Мостиського відділу освіти Олексія Повха. Від дирекції ДЮСШ для покращення тренувального процесу були роздані футбольні та волейбольні м’ячі.

Діти були розділені по віковим категоріям, серед яких проводились змагання, і у підсумку 90 медалей знайшли своїх власників.

Учні Шегинівської ЗОШ зайняли такі призові місця:

На дистанції 60 метрів переможцями стали; Філь Андріана; третіми стала Рій Аліна

Стрибки на скакалці: Рій Аліна друге місце

Популярністю серед учасників також користувався такий вид спорту, як піднімання тулуба на час, де переможцями стала: Яворська Вікторія та Рій Аліна.

Близько години тривали емоції, які викликали естафетні забіги. Стрибки в мішку, стрибки з м’ячем, пересування в упорі та інші цікаві завдання, які підготував тренерський склад Мостиської ДЮСШ. Найспритніших серед 10 команд дівчат виявилась  команда Шегинівської ЗОШ у складі: Рій Аліна, Філь Андріана, Колодій Вікторія, Яворська Вікторія.

Немає коментарів

Схожі статті:

«Їх, юних сміливців, лиш жменька була – із серцем зі сталі і духом з граніту» «Їх, юних сміливців, лиш жменька була – із серцем зі сталі і духом з граніту» Опубліковано: Понеділок, 19 лютого 2018 Український народ щороку вшановує пам’ять молодих борців за волю, полеглих під залізничною станцією Крути. Ця битва стала символом героїзму та відданості Українській державі й національній ідеї, а її дата – 29 січня 1918 року день національної трагедії 300 юнаків – цвіт тодішньої української патріотичної...

Переглядів: 491 Коментарів: 0

Відділи освіти

Ефективний урок історії – дзеркало загальної та педагогічної культури вчителя, мірило його інтелектуального багатства, показник його кругозору та ерудиції Ефективний урок історії – дзеркало загальної та педагогічної культури вчителя, мірило його інтелектуального багатства, показник його кругозору та ерудиції Опубліковано: Середа, 27 грудня 2017 Нещодавно на базі Поповицького НВК Шегинівської сільської ради відбувся семінар-практикум «Ефективний урок історії – дзеркало загальної та педагогічної культури вчителя, мірило його інтелектуального багатства, показник його кругозору та ерудиції». На семінарі, під керівництвом Буцик О.Р., педагоги...

Переглядів: 556 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook