Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині відбувся олімпійський флешмоб (фото)

Опубліковано: Вівторок, 03 жовтня 2017 

min
max

У понеділок, 2 жовтня, на центральній площі міста стартував олімпійський флешмоб з нагоди року до початку ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор в Буенос-Айресі (Аргентина). Учасники акції – учні загальноосвітніх шкіл.

За словами організаторів, основна мета заходу – популяризація олімпійських ідеалів, здорового способу життя, а також залучення молоді до занять спортом.

«Ми сподіваємось, що наступного року Львівщина буде представлена у складі Збірної України на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх і наші спортсмени гідно виступатимуть. Заняття спортом допоможуть вам перемагати різноманітні негаразди, бути здоровими і досягати вершин», - наголосив начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода.

Під час акції школярі створили дві абревіатури юнацької олімпіади і таким чином висловили підтримку учасникам юнацьких Олімпійських ігор.

«Мені дуже приємно брати участь у цьому флешмобі, адже я також займаюсь гімнастикою і добре знаю, що у спорті дуже важливо відчувати підтримку, тож цією акцією ми показали, що віримо у перемогу нашої збірної і очікуємо високих результатів», - підкреслила учасниця флешмобу Софія Грень.

Святкову атмосферу під час флешмобу створив виступ черлідерів команди «LembergAngels».

Зазначимо, флешмоб організували за сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, а також НОК України у Львівській області.

Довідково:

Юнацькі Олімпійські ігри – найголовніший старт чотириріччя для юних атлетів світу віком від 15 до 18 років.

У III літніх ЮОІ, які триватимуть з 6 до 18 жовтня 2018 року, братимуть участь близько чотири тисячі спортсменів з 206 країн світу. До програми змагань, окрім традиційних 28 видів спорту, включили і нові олімпійські – спортивні танці (брейк-данс), карате, спортивне скелелазіння, а також три неолімпійські види спорту – акробатична гімнастика, міні-футбол та баскетбол 3х3.

Немає коментарів

Схожі статті:

200 львів’ян підтримали Олімпійську збірну України флешмобом 200 львів’ян підтримали Олімпійську збірну України флешмобом Опубліковано: П`ятниця, 29 липня 2016 В оригінальний спосіб львів’яни вирішили підтримати Олімпійську збірну України, яка вже незабаром змагатиметься на Іграх ХХХІ Олімпіади в Ріо-де-Жанейро. Так, Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно з івент-агенцією «Драбина» та...

Переглядів: 3590 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Шевченківські дні у Крукеницькому закладі освіти Шевченківські дні у Крукеницькому закладі освіти Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020 Щороку в Україні березень є місяцем вшанування Т.Г.Шевченка – батька української нації, людини, яка прикладом свого життя показала, що означає любити Україну. Такі заходи проходять і в Крукеницькому закладі освіти Мостиського району .  10-11 березня вчителі української мови та літератури Шквірко Л.А....

Переглядів: 2952 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook