Період публікації:

від

до

Категорія:

Посли Вишеградської групи зустрілись зі студентами Франкового вишу (фото)

Опубліковано: Вівторок, 03 жовтня 2017 

min
max

Надзвичайні і Повноважні Посли країн Вишеградської групи, що перебувають із візитом на Львівщині, відвідали 2 жовтня Університет ім. Івана Франка, аби зустрітись із студентами факультету міжнародних відносин.

В межах зустрічі Посли ознайомили студентів із позицією Вишеградської групи щодо збереження суверенітету та територіальної цілісності України, а також висловили свою підтримку євроінтеграційним процесам, що відбуваються в нашій країні.

Окремо зупинились на ролі молодого покоління в суспільно-політичному та економічному розвитку України, а також порушили питання європейських цінностей крізь призму Революції Гідності. Представники Вишеградської групи також порадили студентам бути готовими до змін в геополітичних процесах.

Під час зустрічі студенти мали змогу поставити свої запитання поважним гостям та обмінятись думками щодо безпеки єврорегіону, міграційних процесів та розвитку демократії.

Немає коментарів

Схожі статті:

Зустріч із першокурсниками Українського Католицького Університету Зустріч із першокурсниками Українського Католицького Університету Опубліковано: Четвер, 05 грудня 2019 5 грудня 2019 р., на прохання о. Тараса Мисяковського, заступник директора НРЦ «Довіра» Мельник У.Р. провела із першокурсниками УКУ ознайомчу зустріч «Діти з особливими освітніми потребами». Говорили про основну термінологію, особливості освітнього процесу в закладі, категорії дітей із особливостями...

Переглядів: 988 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook