Період публікації:

від

до

Категорія:

День Туризму

Опубліковано: Четвер, 05 жовтня 2017 

min
max

Міжнародний день туризму – дивовижне свято, яке закликає людей з усього світу поїхати відпочивати тільки своєю назвою. Таке торжество з'явилося досить давно, тому не дивно, що у нього з'явилася досить велика історія і чимало традицій. 

    Традиція святкування з'явилося ще в 1979 році, коли Генеральна асамблея Всесвітньої туристичної організації вирішила, що Міжнародний день туризму допоможе зміцнити їхні позиції у світовому співтоваристві. Варто відзначити, що це торжество відзначається 27 вересня не просто так. Саме в цей день був прийнятий Статут Всесвітньої туристської організації. 

    Це прекрасне свято, для кожного, хто хоча б один раз відчував себе мандрівником. Варто відзначити, що за останні кілька років туризм став набагато популярнішим в цілому. 

    Звичайно, таке свято не може проходити без різних заходів. Ось і учні Крехівської ЗОШ мали можливість відчути себе справжніми мандрівниками. Завдячуючи щирій гостинності Павлюк Л. П. , Сопілко О. Ю. та Бабух Н. П. наші юні мандрівники провели цей святковий день в оздоровчому таборі ‘’Росинка’’. Діти показали свої вміння та навички у орієнтуванні на місцевості. Розпалювали вогнище, готували їжу в польових умовах та долали перешкоди в екстремальних умовах. Не обійшлось без веселих конкурсів і квестів. Мандрівка виявилась надзвичайно цікавою і пізнавальною. 

    Тож День туризму - свято всіх, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника, вибираючись з щоденної буденної суєти в ліс або на поле, на берег річки або озера, на море чи курорт, а також в інші місця, на які так багата наша улюблена земля! Зі святом всіх, небайдужих до туризму людей! 

Немає коментарів

Схожі статті:

Гавайська вечірка до дня вчителя у Жовківській ЗОШ № 2 Гавайська вечірка до дня вчителя у Жовківській ЗОШ № 2 Опубліковано: Четвер, 05 жовтня 2017 Коли мова заходить про Гавайські острови, перед очима одразу спливають прекрасні пейзажі. Барвисті заходи сонця, безкрайні простори Тихого океану, пляжі з білосніжним піском, пальмові гаї і гори вкриті зеленню і квітами. Гавайські острови – це не тільки багато моря, піску і зелені, але і багато сонця...

Переглядів: 292 Коментарів: 0

Відділи освіти

Від Карпат до Луганська Від Карпат до Луганська Опубліковано: Четвер, 29 Червня 2017 Від Карпат до Луганська Дівчатка-вокалістки Жовківського центру творчості Аліна Арсентєва, Ірина Кузьмин та Христина Джурик (кер. Анатолій Щурик) взяли участь у ІІІ Всеукраїнському фестиваль-конкурсі "Українська пісня – наша гордість і любов". Аліна Арсентєва та Христина Джурик стали дипломантами...

Переглядів: 402 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook