Період публікації:

від

до

Категорія:

Пролунав перший дзвоник у школах Новокалинівської ОТГ

Опубліковано: Четвер, 05 жовтня 2017 

min
max

Першовересневий день скликає галасливу дітвору за парти. Перше вересня – це щось більше ніж просто початок нової пори року – осені. Для більшості дітей цей день – справжнє свято. Свято нових знань, зустрічі з шкільними друзями та вчителями, які покажуть їм нові незвідані куточки Країни знань. Для першокласників цей навчальний рік стане першим, для випускників – останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.

Традиційно на подвір’ях навчальних закладів виноситься прапор України, звучить державний гімн і першими запрошено на лінійку одинадцятикласників і першокласників разом з батьками. Розпочинали святкову лінійку із хвилини мовчання за полеглими воїнами АТО та благословення духовних отців. Слова вітань лунали від запрошених гостей та керівників навчальних закладів, які побажали дітям добра і наснаги у навчальному процесі. 

На свято першого дзвоника у Новокалинівський НВК “СЗШ І-ІІІст.-ДНЗ” завітав міський голова об’єднаної територіальної громади Богдан Юзвякякий зазначив, що на часі поетапно відбувається реформування освіти і вже потрібно будувати нову українську школу та готувати дітей до майбутнього життя, що буде колись. Очільник громади подякував Янушевичу Оресту Михайловичу, який очолював колектив понад сімнадцять років та вручив йому подяку від міської ради за плідну працю.

Директор Новокалинівського НВК “СЗШ І-ІІІст.-ДНЗ” Оксана Бобак побажала першокласникам бути сумлінними та старанними учнями, наполегливо здобувати знання, а всім школярам – перемог, легкого навчального року та швидкого його закінчення та подарувала першокласникам смачні торти.

Цього дня представники міської ради побували на святі першого дзвінка й в інших двох навчальних закладах громади. Учнів, вчителів та батьків Корналовицького НВК “СЗШ І-ІІ ст.-ДНЗ” привітала з початком навчального року керуючий справами виконкому (секретар виконкому) Емілія ХомаЗаступник міського голови Олександра Козедуб побувала у Гординянському НВК “СЗШ І-ІІ ст.-ДНЗ”.

Урочистості з нагоди 1-го вересня закінчилися гучним дзвінком, що сповістив школярів та їхніх наставників про новий етап життя — початок навчального 2017-2018 року. День Першовересня видався теплим і сонячним, тож свято знань пройшло святково і радісно у всіх навчальних закладах громади.

Немає коментарів

Схожі статті:

День знань (фото) День знань (фото) Опубліковано: Вівторок, 17 вересня 2019 2 вересня у КЗ ЛОР «Лівчицька СЗШІ І-ІІ ст.» пролунав перший дзвінок, який зібрав разом разом усю шкільну родину і сповістив про початок нового навчального року. Відбулися традиційні святкування, на яких лунали привітання для педагогів, учнів, батьків. Найщиріші вітання звучали для первачків, які...

Переглядів: 636 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Свято Першого дзвоника в Бориславській ЗСШ-інтернаті Свято Першого дзвоника в Бориславській ЗСШ-інтернаті Опубліковано: Середа, 05 вересня 2018 По особливому тепло і радісно пройшло Родинне свято, приурочене дню Знань у Бориславській загальноосвітній санаторній школі І-ІІІ ст .  У дружньому родинному колі зійшлися учні і їх батьки , вчителі  і вихователі ,медичний персонал, гості  поспілкуватися, здружитися, навчитися підтримувати  мир і...

Переглядів: 409 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook