Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень патріотичного виховання у НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. – ДНЗ» ім. А. Костирки с. Костенів

Опубліковано: Понеділок, 09 жовтня 2017 

min
max

Присвоєне навчально-виховному комплексу с. Костенів ім'я полеглого в АТО Героя-земляка Андрія Костирки зобов’язує педагогів цього закладу невтомно формувати у вихованців патріотизм і громадянську активність, високодуховні та моральні цінності.

         Тиждень у НВК с. Костенів розпочався із Ярмарку солідарності, ініціаторами та організаторами його проведення були лідери шкільного самоврядування – старшокласники. Учні 5-11 класів принесли на Ярмарок виготовлені власноруч та з допомогою батьків кекси, канапки, пампухи, сирники, бісквіти, тістечка. Жвавий торг тривав на двох великих перервах. Зібрані на Ярмарку кошти (а до них долучили і внески вчителів) були передані Богданові Олійнику – колишньому випускникові школи, медикові-учаснику АТО, який нині працює у Львівському військовому шпиталі, – для потреб наших поранених захисників.

Також  у навчальному закладі відбувся І етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Сурми звитяги», журі відібрало серед його учасників переможців у різних номінаціях. Наступного дня переможці шкільного етапу злагодженою командою гідно репрезентували НВК с. Костенів уже на ІІ (районному) етапі «Сурми  звитяги» і, за попередніми даними, посіли призові місця.

Під час туристсько-спортивної гри зійшлися у справжньому двобої дві команди старшокласників – «Вікторія» та «Звитяга».

Загальношкільна гра, присвячена Дню туриста, розпочалася урочистою лінійкою з шикуванням команд-учасників, підняттям Державного Прапора та виконанням Державного Гімну. На відкритті свята були присутні о. Олег Федишин та о. Степан Духнич.

Після цього команди та уболівальники зі шкільного подвір’я перемістилися на стадіон, де відбулася туристсько-спортивна естафета, яку підготував вчитель фізичного виховання Ю.Б.Олійник. Після закінчення естафети команди змагалися ще й у перетягуванні линви.

Найбільше усім сподобався останній конкурс – з приготування кулішу, який впродовж гри уміло варили дівчата-члени команд. Скуштували цієї традиційно української страви, яку варили у двох казанах, не тільки журі та учасники команд, а й усі глядачі.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Шевченківські свята у  Костенівському НВК Шевченківські свята у Костенівському НВК Опубліковано: Четвер, 16 березня 2017 Шевченківський тиждень для школярів Костенівського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. – ДНЗ»  ім. А.Костирки розпочався 6 березня колективним переглядом вистави «Назар Стодоля» у виконанні акторів самодіяльного театру (кер. З.Козак) районного НД.             9 березня у НВК провели флешмоб «Ідемо до Шевченка»: усі...

Переглядів: 335 Коментарів: 0

Відділи освіти

День Героїв Небесної Сотні: пам'ятаємо, шануємо, молимось День Героїв Небесної Сотні: пам'ятаємо, шануємо, молимось Опубліковано: Понеділок, 27 лютого 2017                На вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали життя, відстоюючи права і свободи людини, краще майбутнє незалежної суверенної України, 20 лютого біля пам'ятної дошки  у центрі села Костенів відбулася година пам'яті та панахида за участю священика о.Степана Духніча, учнів та вчителів...

Переглядів: 310 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook