Період публікації:

від

до

Категорія:

Міжнародний день людей похилого віку на базі Стрілецького НВК

Опубліковано: Середа, 11 жовтня 2017 

min
max

          Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку.

Мета цього Дня – привернути увагу суспільства до проблем громадян похилого віку, пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян, можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. 

Довкола нас старіють люди. Це наші близькі, рідні, знайомі й незнайомі. Старенькі практично є у кожній родині. Для когось це мама чи тато, для іншого це бабуся чи дідусь, а комусь це може бути чоловік або дружина. Люди старіють постійно, завжди й усюди. А ми є спостерігачами й учасниками цього безперервного процесу.

До Міжнародного дня людей похилого віку у Стрілецькому НВК Куц Тереза Іванівня, класний керівник 7 класу провела Відкриту виховну годину «Старість наших батьків- це наша старість». Учні початкових класів показали свої таланти у виховному заході «Мій дідусь, моя бабуся». Мазур Рената Євгенівна підкреслила, що усі ми повинні шанувати, поважати і цінувати своїх близьких передусім тому, що вони у нас є.

         Учні щиро дякували та бажали всім прибулим бабусям і дідусям міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди  в душах, щоб у цьому стрімкому світі завжди по-особливому світився їх родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові.

 

 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Безконфліктне спілкування (фото) Безконфліктне спілкування (фото) Опубліковано: Середа, 19 лютого 2020 3 лютого 2020 року в 10 класі КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» відбувся тренінг безконфліктного спілкування «Спілкуймося з відкритим серцем», метою якого було встановити стосунки між учасниками на доброзичливій основі, обгрунтувати важливість...

Переглядів: 838 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Вчимося робити добро Вчимося робити добро Опубліковано: Четвер, 14 березня 2019 "Вчимося робити добро"-такий колективний проект створили учні Золотковицької ЗОШl-llст. Мостиського району.14 березня учні 3 класу разом з учителем Городецькою О.Я. відвідали одиноку літню жительку села Главацьку Степанію. Школярі власноруч виготовиливітальну листівку,прочитали вірші з побажаннями і...

Переглядів: 423 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook