Період публікації:

від

до

Категорія:

Спасибі Вам, що ви на світі є …(Мостиська ОТГ)

Опубліковано: Четвер, 12 жовтня 2017 

min
max

 

В Арламівськоволянській   ЗОШ І - ІІ ст. Мостиської міської ради Львівської області (директор КостираО.М.) урочисто відзначили День учителя.

  У якості подарунка своїм учителям учні  8 - 9 класів   під керівництвом завуча школи Іванейко О.І. підготували святковий флешмоб – привітання

«Вітаємо учителів найкращої школи».

 Згодом  відбувся святковий концерт « Спасибі Вам, що ви на світі є, що сієте зерно, як щедрий колос».

 Метою заходу було виховувати в учнів почуття поваги до професії педагога, розвивати артистичні здібності, творче мислення.

  Захід проходив у формі телепередачі «Школа ТБ». Вела телепередачу учениця 9 класу Калитовська Ю., яка підготувала спеціальний репортаж для учителів, змонтувала відеоопитування учнів школи. Із поздоровленнями до вчителів звернулись найстарші представники шкільної родини - дев’ятикласники. Вони декламували вірші, розповідали жарти, співали пісень. Школярі виготовили та вручили пам’ятки директору, завучу та педагогам школи. Із професійним святом педагогів привітали і учні початкових класів. Вони підготували побажання для вчителів, виконали танець на мелодію пісні Н.Май «Школа». В підготовці й організації свята школярам допомагала педагог – організатор Криворука О.Я. , яка надихала учнів проявляти свої таланти.

   На свято запросили і учителів – пенсіонерів Карп’як В.А. та Волошин Є.П. Для них в дарунок школярі співали «Пісню про вчительку» на слова А.Малишка.

   Із вітальним словом виступила директор школи Костира О.М., яка зазначила, що велике щастя мати мудрого, талановитого наставника, який уміло передає свої знання та вміння. А найбільше щастя для вчителя – бачити у своїх учнях продовження себе.

    Діти зуміли проявити себе, відкрили у собі нові таланти.  Не всі з них стануть педагогами, проте сподіваємось, що після такого заходу, вони більше цінувати вчительський труд.

 

 

.

 

  

Немає коментарів

Схожі статті:

Шевченківські дні у Крукеницькому закладі освіти Шевченківські дні у Крукеницькому закладі освіти Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020 Щороку в Україні березень є місяцем вшанування Т.Г.Шевченка – батька української нації, людини, яка прикладом свого життя показала, що означає любити Україну. Такі заходи проходять і в Крукеницькому закладі освіти Мостиського району .  10-11 березня вчителі української мови та літератури Шквірко Л.А....

Переглядів: 2952 Коментарів: 0

Відділи освіти

Ми любимо рідну мову Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020  Представники всіх націй і народностей  світу 21 лютого відзначають Міжнародний день рідної мови, який було започатковано у 1999 році на тридцятій сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО у Парижі. В Україні це свято відзначають з 2002 року. 21 лютого 2020 року учні філії « Судковицька ЗОШ І-ІІ ст.» ОЗ «Крукеницький...

Переглядів: 881 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook