Період публікації:

від

до

Категорія:

Нехай тепло твоїх долонь відчує той, хто поруч

Опубліковано: Четвер, 12 жовтня 2017 

min
max

          За рішенням 50-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН з 1 жовтня 1991 року в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Україна як повноправний член ООН теж підтримала ініціативу міжнародного співтовариства.

      Відповідно до міжнародних стандартів, особою похилого віку вважають людину після 65 років. Нині їх у світі понад 629 мільйонів осіб, тобто майже кожен 10-й землянин.

    Мета цього Дня – привернути увагу суспільства до проблем громадян похилого віку та створення належних умов соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян.

    Довкола нас старіють люди. Це наші близькі, рідні, знайомі й незнайомі. Старенькі практично є у кожній родині. Для когось це мама чи тато, для іншого це бабуся чи дідусь, а комусь це може бути чоловік або дружина. Люди старіють постійно, завжди й усюди. А ми є спостерігачами й учасниками цього безперервного процесу.

      До Міжнародного дня людей похилого віку у Мостиській ЗОШ №2 I-III ступенів підготовлено інформаційні стіннівки, у бібліотеці розгорнуто тематичні книжкові виставки «Бабусю, тобі низенько вклонюся».

Прилучилася до святкування Дня похилого віку й Мостиська ЗОШ №2 I-III ступенів. Учні 1 – А класу разом із класним керівником Федевич В.І. виготовили обереги на щастя дідусю та бабусі.

   Також з метою надання допомоги людям похилого віку у школі проводились благодійні акції «Ти можеш їм допомогти», «Турбота» із залученням волонтерських загонів.

  Організовано та проведено конкурс малюнків «Мої дідусь та бабуся», «Нехай тепло твоїх долонь відчує той, хто поруч».

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Інтегрований день у початковій школі ОЗ "Рудківська СЗШ І - ІІІст. ім. В.Жеребного" Інтегрований день у початковій школі ОЗ "Рудківська СЗШ І - ІІІст. ім. В.Жеребного" Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 Сьогодні в опорному закладі "Рудківська СЗШ І-ІІІ ступенів ім. Володимира Жеребного"знову людно.Директор школи Кондрашова Н. І. ознайомила гостей з основними заходами щодо впровадження НУШ. Цікаві майстер-класи щодо моделювання інтегрованого дня у початковій школі, формування ключових компетентностей...

Переглядів: 773 Коментарів: 0

Відділи освіти

Наша сила - це єдність Наша сила - це єдність Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 Велична і свята, моя ти Україно, Лише тобі карать нас і судить, Нам берегти тебе, Соборну і єдину, І нам твою історію творить! До Дня Соборності України вихованці гуртків образотворчого напрямку ( керівник Лех Н.В.) Мостиського БДЮТ ( директор Сайко С.М., Мостиської ОТГ) підготували і оформили...

Переглядів: 654 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook