Період публікації:

від

до

Категорія:

Відзначення Дня захисника України в Олексицькій школі

Опубліковано: Вівторок, 17 жовтня 2017 

min
max

З 04.10 по 13.10.2017 року в Олексицькій  школі була проведена декада, присвячена Дню захисника України, 75-річчю від початку формування Української Повстанської Армії.

У цей період класні керівники провели тематичні виховні години у 1-9 класах. Учитель Яворів Л.В. оформила виставку дитячих малюнків, а бібліотекар Николин М.М. – книжково-журнальну експозицію про героїчних захисників України. Педагог-організатор Капустинська І.С.очолила випуск стінгазети про УПА, оновила стенд про сучасних захисників України. Учитель історії Шикора О.Б.  виступив з тематичним повідомленням на загальношкільній лінійці, провів «Урок захисників» для учнів 5-6 класів. Учні 1-9 класів представили квіткові та овочеві композиції на національно-патріотичну тематику. Під керівництвом вчителя Галяс О.І. дівчата старших класів сплели вінки, які організовано поклали до могил січових стрільців, воїнів УПА. Відбулося покладання квітів Героям Небесної Сотні, колишньому учаснику АТО Яворському Тарасу.

11 жовтня під керівництвом дирекції школи учні та вчителі з українськими стягами та повстанськими піснями здійснили похід до могили воїнів УПА, що на березі річки Бережниця поблизу села Олексичі,  взяли участь у панахиді, яку відправив отець В.В. Щурко, та провели мітинг-реквієм, щоб вшанувати пам’ять героїв, які боролися за нашу незалежніть.

Збережемо пам’ять про славних земляків ─ українських повстанців –  для майбутніх поколінь.

«Нехай Мати Божа візьме під свій покров наших захисників, збереже нашу Україну і наш народ», ─ з такими словами звернулися молодші школярі до Пресвятої Богородиці та поклали вінок до підніжжя фігури Божої Матері. 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook