Період публікації:

від

до

Категорія:

Подія у П’ятничанах...

Опубліковано: Вівторок, 17 жовтня 2017 

min
max

У п’ятницю, 13 жовтня 2017 р., відбулася канонічна візитація у парафії Святої великомучениці Параскеви у с. П’ятничани, яку провів отець доктор Володимир Ждан.

О  9:00 біля брами храму гостей урочисто зустрічали діти та громада з хлібом-сіллю. Після урочистої зустрічі діти П’ятничанської  школи та громада села взяли участь у Святій Месі. У храмі панувала молитовна атмосфера, яку мелодійно супроводжував хор. Після Євхаристії відбулася зустріч з парафіянами. Отець Володимир Ждан уділив вірянам своє пастирське благословення. Після Літургії відбулася панахида за воїнів, які загинули за волю і незалежність нашої держави.

Час візитації був для П’ятничанської парафіяльної спільноти часом підсумування духовних та матеріальних здобутків, але передусім часом слухання вказівок та заохочення нашого пастиря до подальшої плідної праці та розвитку спільноти. Тому ми щиро дякуємо отцям за дар спільної молитви та пастирську турботу та благословення .

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook