Період публікації:

від

до

Категорія:

«І оживає дух козацький…»

Опубліковано: Вівторок, 17 жовтня 2017 

min
max

14 жовтня в Україні відзначали Покрову Пресвятої Богородиці, День захисника України, День українського козацтва, 75-ту річницю створення УПА. У переддень цих важливих для нашої країни дат та з метою вшанування мужності й героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у підростаючого покоління 13 жовтня у Стрілківській СЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося свято “І оживає дух козацький» до Дня захисника України та українського козацтва.

Свято розпочалося із молитви до Святої Богородиці, яку провів сільський парох о.Юрій у шкільному кутку духовності. Після молитви було проведено лінійку-реквієм «Пам'ятаємо своїх героїв», на якій учні поіменно згадали своїх односельчан – борців за волю України в усі часи становлення її незалежності. Закінчилось вшанування пам'яті героїв покладанням квітів до символічної могили воїнів УПА.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook