Період публікації:

від

до

Категорія:

Відзначення Дня захисника України у ЗОШ І-ІІІ ст.. № 1 м.Ходорова

Опубліковано: Вівторок, 17 жовтня 2017 

min
max

 

  Наша Батьківщина випила повну чашу горя, сліз  і біди,виборюючи століттями своє право на волю та незалежність,  продовжуючи цю боротьбу і сьогодні.

14 жовтня ми з гордістю вшановуємо подвиг нескорених українців, які захищали соборність і незалежність держави в ХХ столітті та відстоюють її у ХХІ .

З нагоди відзначення Дня  захисника України та 75-ї річниці створення УПА у ЗОШ І-ІІІ ст.. № 1 м. Ходорова проводився тиждень національно-патріотичного виховання.

Він стартував  організацією щорічної шкільної  благодійної ярмарки,зібрані кошти від якої були передані волонтерам для придбання яблук  пораненим бійцям  Львівського військового госпіталю та для наших захисників на  нульових позиціях Світлодарської  Дуги, і   придбання  флісок.

Учні та вчителі школи приготували 70л вітамінного салату (буряка та моркви по-корейськи) та 14 л вареників (вчителі школи),які було відправлено нашим захисникам разом із привітаннями,листами і подяками, написаними школярами та виготовленими власноруч оберегами  –  ляльками-мотанками (дівчата 7-х класів і  вч. труд. навч. -  Черевко Ж.А.).

У п’ятницю відбулася тематична лінійка до Дня захисника України, яку підготували Лозинський І.М.,Марків О.І. та Костур М.В.. Учні 11класу (Шевчук Д., Червона В.,Сидорова С., Марків Ю.) окреслили національно-визвольний рух УПА як одну з найяскравіших сторінок боротьби українського народу, яка продовжується і сьогодні  на теренах Східної України. Прозвучала поезія Р.Чорного «Повстанець» (Сидорова С.) і пісня «Україно моя» (Пашко А.).

Для учнів 9-11 класів було проведено тематичну екскурсію у шкільний історико-краєзнавчий музей (керівник музею - Чорний Р.М.) та відеолекторій «Нескорений».

  Упродовж цього тижня національно-патріотичного виховання  шкільна родина вшанувала пам'ять славних синів України – героїв УПА, героїв Небесної Сотні і героїв АТО.

  Отож, пам’ятаймо, що ми є  послідовниками їхньої  слави і гідно  тримаймо  передане нам знамено боротьби.

 

  

Немає коментарів

Схожі статті:

  А над світом українська вишивка цвіте! А над світом українська вишивка цвіте! Опубліковано: Понеділок, 23 квітня 2018                                 Квітень -  найвеселіший місяць весни. На різні голоси  славлять його і природа,  і люди. Ось так радісно і духовно багато було в актовій залі опорного ЗЗСО І- ІІІ ст. №1 м. Ходорів у     п'ятницю, коли  учні 2-А класу ( класовод- Пагута Л. Р.) подарували усім...

Переглядів: 375 Коментарів: 0

Відділи освіти

Командна першість  із шахів Ходорівської ОТГ Командна першість із шахів Ходорівської ОТГ Опубліковано: Понеділок, 26 березня 2018    22.03.2018 р. у шаховому клубі опорного ЗЗСО І-ІІІ ст.. № 1 м. Ходорова  пройшли командні змагання з шахів серед шкіл Ходорівської ОТГ. У змаганнях взяли участь 7 загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ст.,  7 загальноосвітніх шкіл І-ІІ ст.. та 2 команди  першокласників , які виступали поза конкурсом . Серед...

Переглядів: 539 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook