Період публікації:

від

до

Категорія:

Героїв країна – моя Україна!

Опубліковано: Вівторок, 17 жовтня 2017 

min
max

З 09.10 по 15.10.2017 р. у Котівській ЗОШ І-ІІ ступенів імені Михайла Логина Яворівського району відбулися заходи присвячені 75 – річчю створення Української повстанської армії та Дню захисника України: інформаційна лінійка «Будемо гідні слави героїв», книжково-журнальна виставка «Вони боролись, бо любили Україну», години спілкування на теми: «Ми – козацького роду діти!», «Гідні слави героїв», «Пам’ятаймо минуле заради майбутнього», «Україна від козацьких часів до сьогодення», година історії на тему:«Українському роду – нема переводу», історично-патріотична вікторина: «Нащадки козацької слави», конкурс патріотичної пісні: «Козацька слава – не вмре, не згине !», виставка малюнків: “Козацька слава України”.
Завершився тиждень заходом «Героїв країна – моя Україна!». Школярі виконали патріотичні пісні під керівництвом вчителя музики Христиніної Л.І., читали поезії, присвячені героям України, переглянули презентації «Плакала калина» та «Герої нашого часу».
Присутні вшанували пам'ять всіх загиблих за волю України хвилиною мовчання, діти поклали квіти біля меморіальної дошки героя України - Михайла Логина.
Ще довго – довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам спогади про тих, хто залишив земне життя у АТО. Ми закликаємо вас сьогодні згадати у ваших молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам'ять про всіх невинно вбитих згуртує нас живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави. У пам'ять невимірної жертви Михайла та всіх героїв. Хай кожен з вас у хвилини розпачу і смутку не плаче і не втрачає надії, а зробить добро, хай зовсім маленьке, іншій людині, яка потребує допомоги.
Вони – справжні герої, які у нерівному двобої із терористами, російськими найманцями протиставили їм свій патріотизм, відповідальність, безмежну любов до країни, яку ототожнюють зі своїм рідним краєм, найдорожчими людьми. І саме за це їм наша людська вдячність і низький уклін.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook