Період публікації:

від

до

Категорія:

У світі краси та гармонії (фото)

Опубліковано: Вівторок, 17 жовтня 2017 

min
max

Серед творчих професій є таке велике ремесло, як перукарське мистецтво. Перукар здатний творити, створювати новий образ, тим самим надаючи людям задоволення.

17 жовтня 2017 року учні НРЦ І-ІІ ступенів «Довіра» спільно з педагогом-організатором О.В. Стельмах та вихователем М.В. Кияк відвідали благодійну акцію з нагоди 7-ї річниці заснування Салону краси та моди «DIAS» під керівництвом п. Ірини Дільної організатори даного заходу продумали низку цікавих моментів, а саме: розігрування лотереї на отримання сертифікату на безкоштовні екскурсії містом та музеями Лева, послуги у салоні DIAS, тощо.

Музичним привітанням для усіх присутні став виступ комедійного персонажа поп-гурту «Dzidzio». На завершення зустрічі організатори свята частували дітей смачними солодощами та десертами.

Немає коментарів

Схожі статті:

Солодко і з любов'ю (фото) Солодко і з любов'ю (фото) Опубліковано: Вівторок, 18 лютого 2020 13. 02. 20р. у Лівчицькій спецшколі відбулося методичне об'єднання вихователів "Усе, що робиться з любов'ю і разом з дітьми приречено на успіх", присвячене дню Валентина. Захід проходив у формі майстер-класу по виготовленню медових пряників, канапе та салату. У вироби діти вклали свою любов, майстерність,...

Переглядів: 898 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook