Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар учителів початкових класів Гірненського освітнього округу

Опубліковано: Четвер, 19 жовтня 2017 

min
max

У четвер 19 жовтня на базі Нижньостинавської СЗОШ І-ІІ ст. відбувся семінар учителів початкових класів Гірненського освітнього округу. Гостей семінару радо зустріли учні 3 класу разом зі своєю вчителькою Петриканин Л.О. Учителі отримали велике естетичне задоволення, побувавши на святі «Гарбузової каші».

Методист відділу освіти  Пилипів Віра Євстахівна щиро подякувала маленьким артистам за цікавий виступ.Перед слухачами семінару виступила вчитель початкових класів Нижньостинавської СЗОШ І-ІІ ст. Дейнеко С.В.,яка поділилася своїм досвідом роботи з проблеми « Розвиток усного і писемного зв’язного мовлення на уроках української мови та літературного читання». Учитель Мельник О.І. розповіла про впровадження інноваційних технологій на уроках та в позаурочний час.

 Методист РМК наголосила про важливість впровадження в навчальний процес оновлених навчальних програм та про дотримання всіх нормативно-правових документів, що регламентують роботу вчителя початкових класів. Члени м/о опрацювали проект нового Державного стандарту початкової освіти.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook