Період публікації:

від

до

Категорія:

Мандрівка до осіннього лісу

Опубліковано: Четвер, 19 жовтня 2017 

min
max

Мандрівка до лісу завжди є  хорошою ідеєю гарно провести час та поєднатися з природою. 18 жовтня 2017 року під керівництвом класних керівників  П’ятничанського НВК Угери Н.Д. та Бобяк О.Р. була організована екскурсія до лісу. Метою екскурсії є закріпити знання правил поведінки на природі, розвивати  спостережливість, кмітливість, виховувати почуття колективізму, шанобливе та бережливе ставлення до всього живого, бажання допомогати природі, любити її.

Як красиво в осінньому лісі! Дерева та кущі вбралися у різнобарвні шати: золотисто-жовтий, вишнево-червоний, темно-зелений. Серед строкатого листя чітко вирізняються чисто-чорні або сліпучо-білі стовбури. Кожне дерево має своє особливе вбрання, свої неповторні відтінки кольорів.  У сонячний день осіннє листя буквально світиться в променях! Сонце ще гріє, але повітря вже холодне, свіже та чисте. І якось незвично тихо осіннім днем ​​в лісі.

Учні отримали хороші враження та приємні емоції після мандрівки. Спасибі тобі, осене, за цю красу!

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook