Період публікації:

від

до

Категорія:

Молюсь тобі, серце моє, дай мудрості осягати моменти істини в житті дітей!

Опубліковано: Четвер, 19 жовтня 2017 

min
max

День 18 жовтня 2017 року в Нижньолукавицькій СЗОШ І-ІІ ступенів розпочався, як завжди: весело щебетала дітвора, лунав дзвоник, закликаючи до праці школярів та вчителів. Під вікнами рум’яніла калина, пишалися осінньою красою барвисті квіти.

О 10 годині плідно розпочало свою роботу засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів Семигинівського освітнього округу. Керівник семінару Гарбіт Л. М. ознайомила колег із планом роботи на 2017-2018 навчальний рік. Було обговорено ряд актуальних питань, прийняті виважені та конструктивні рішення. Під керівництвом методиста РМК Пилипів В. Є. було опрацьовано проект Державного стандарту початкової освіти.

Цікавим та змістовним був відкритий урок з позакласного читання у 4 класі, який провела вчитель Олійник О. В. Учні продемонстрували свої здібності, показали уміння та навики з літературного читання. Діти вразили присутніх учителів своєю щирістю, активністю на уроці.

Новизною та багатством змісту відзначився проведений учителем-методистом Нижньолукавицької СЗОШ І-ІІ ступенів Камінською О. М. майстер-клас «Я роблю це так…».  Учасникам семінару було продемонстровано багато видів інтерактивних вправ, технологій, які сприяють кращому засвоєнню учнями навчального матеріалу на уроках. Камінська О. М. продемонструвала також авторські навчальні презентації, фільми, відеоролики, розвивальні ігри, вправи під назвою «Творча лабораторія», ознайомила також зі своїм блогом, щиро закликала колег до співпраці в Інтернеті. Прозвучали також і поетичне слово вчительки, і музичні вправи, використання яких не тільки урізноманітнює роботу на уроці, але і сприяє творчому натхненню вихованців.

Робота методичного об’єднання вчителів початкових класів Cемигинівського освітнього округу завершилася словами мудреця-янгола:

І нехай кожен педагог скаже:
Я — Вчитель  Любов і Відданість, Віра і Терпіння.
Я — Радість і Спів-радість, Страждання і Співстраждання.
Я — Істина і Серце, Совість і Благородство.
Я — Той, хто Шукає і Дарує, Вбогий і Багатий.
Я — Вчитель і Учень, Вихователь і Вихованець.
Я — Той, хто Прокладає Шлях, і Художник Жит­тя.
Я — Захисток Дитинства і Колиска Людства.
Я — Посмішка Майбутнього і Факел Сущого.
Я — Вчитель від Бога і Співробітник у Бога.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook