Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень безпеки дорожнього руху в Гончарівській ЗОШ І-ІІ ступенів (фото)

Опубліковано: Понеділок, 16 жовтня 2017 

min
max

З метою проведення комплексних заходів щодо зменшення тяжкості наслідків дорожньо-транспортних пригод  упродовж жовтня  в Гончарівській ЗОШ І-ІІ ст. пройшли заходи щодо безпеки дорожнього руху.

Вчителями початкових класів Михайлишин Н.М,, Магеровською Н.Л., Кулебою Н.Ю., Гешою О.В. було проведено ряд бесід, вікторин, конкурсів, ігор про безпеку на дорогах.

Наше гасло — «Безпека на дорозі — безпека життя!»

Для того, щоб на наших дорогах настав порядок, кожен учасник дорожнього руху повинен зробити свій внесок. Дотримання Правил дорожнього руху, розуміння засад безпечної поведінки і повага до них, культура на дорозі, взаємодопомога — головні  складові безпечної та комфортної участі в дорожньому русі.

Ми переконані, що саме в такий спосіб досягнемо підвищення правосвідомості кожного учасника дорожнього руху та застережемо наших дітей від необдуманих вчинків на дорозі.

Основне завдання тижня безпеки дорожнього руху – нагадати учням про необхідність спільних дій у сфері дорожньої безпеки.

Пам’ятайте — безпека на дорозі залежить від кожного з нас!

Немає коментарів

Схожі статті:

Свято Коляди у Гончарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Свято Коляди у Гончарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Опубліковано: Вівторок, 21 січня 2020 21 січня 2020 року у Гончарівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося Свято Коляди. Участь у ньому взяли учні  5-9 класів, допомогли їм підготуватися педагог-організатор Стецик Г.В., вчитель музики Піщик І.Л. та класні керівники Цюрось М. П. і Луценко Н.Н.  Учні  5 і 6 класів віншували, засівали та колядували ...

Переглядів: 468 Коментарів: 0

Відділи освіти

Урочиста лінійка у Гончарівській ЗОШ І-ІІ ступенів Урочиста лінійка у Гончарівській ЗОШ І-ІІ ступенів Опубліковано: Четвер, 19 жовтня 2017 13 жовтня у Гончарівській ЗОШ І-ІІ ст. відбулася урочиста лінійка до Дня захисника України. Виховний захід підготували учні 5,6 класів під керівництвом педагога-організатора Стецик Г.В. та вчителя музики Піщик І.Л.. Ведучі  (Цілик Валентина та Кошіль Станіслав) розповіли про історію цього свята. Читці...

Переглядів: 275 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook