Період публікації:

від

до

Категорія:

Мандрівка історичними місцями рідного краю

Опубліковано: Середа, 25 жовтня 2017 

min
max

Золота осінь покликала учнів НВК «Дулібський ЗНЗ І - ІІ ст.  - ДНЗ» у цікаву і захоплюючу мандрівку. Село Урич Сколівського району, де знаходиться героїчна фортеця Тустань, зустріло мандрівників дуже привітно.

Екскурсовод у музеї змістовно розповіла про історію виникнення оборонної фортеці, про бойові обладунки воїнів, які там жили у ХІІІ ст., про  їх побут та звички. Учні мали змогу подивитися на зібрані історичні документи, відчути атмосферу тогочасної дійсності. Після завершення розповіді екскурсовода, усі дружно відправилися у саму фортецю. Дорога туди виявилась не з легких: потрібно було підніматися крутими схилами, але ніхто не відставав. Краєвид Тустані усіх зачарував своєю красою. Ласкаво по-осінньому гріло сонечко, під ногами шаруділо багряне листя. Коли повертались назад, зупинились напитись холодної джерельної води. Потім відпочили на галявині, пограли в різні ігри, естафети. Ця мандрівка справила на всіх незабутнє враження.

Пізнаваймо свій рідний край! 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook