Період публікації:

від

до

Категорія:

«Бібліотека- храм науки, духовності і культури»

Опубліковано: Середа, 25 жовтня 2017 

min
max

З 2 по 6 жовтня у шкільній бібліотеці Новокалинівського НВК, проходить Тиждень бібліотеки. Цей тиждень уже вкотре доводить, що шкільна бібліотека є важливою, невід’ємною ланкою навчально – виховного процесу. Тож метою тижня стали популяризація книги, культури читання учнів, бібліотечні знання школярів.

У шкільній бібліотеці демонструвались нові виставки книжок, розраховані на різні вікові категорії учнів. Зацікавила школярів і виставка під назвою «Подаруй книгу бібліотеці». Та це й не дивно. Адже учні познайомились з новинками літератури.

Окрім цієї виставки 2 жовтня було оформлено стенди, інформаційний куточок з психологом Коркішко Г.Я. про СНІД. Проведено флешмоб з учнями "Бібліотека-храм науки".

3 жовтня відбулася бесіда серед учнів 2-11 класів "Шануй книгу-вона скарб твого народу". Метою бесіди навчити дітей відвідувати бібліотеку, користуватися книгами, охайно з ними поводитися.

4 жовтня відбулася екскурсія першокласників у бібліотеку. І нехай це було тільки перше знайомство та свято пройшло в  теплій,  дружній атмосфері.

Немає коментарів

Схожі статті:

«Соняшник» «Соняшник» Опубліковано: Четвер, 01 березня 2018 1 березня у Новокалинівському НВК вчителі української мови Когут Л.М. та Яворська М.Д. провели IX Всеукраїнську українознавчу гру «Соняшник». Охочими учасниками виявились діти 6-7 класів. «Соняшник» – щорічна гра з української мови, літератури та українознавства Цілями та завданнями Гри є: формування...

Переглядів: 444 Коментарів: 0

Відділи освіти

Web-квест «Подорож до країни Фразеологія» Web-квест «Подорож до країни Фразеологія» Опубліковано: Вівторок, 27 лютого 2018 23 лютого в Новокалинівському НВК було проведено захід присвячений міжнародному дню рідної мови – web-квест «Подорож до країни Фразеологія». Організатори класні керівники Яворська М. Д. та Білас В. С.. Квест захопливих пригод дав можливість учням 7-х класів проявити свої знання, вміння і творчі здібності,...

Переглядів: 438 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook