Період публікації:

від

до

Категорія:

"Старість живе незабутнім, тим, чого не вернуть, не спинить"

Опубліковано: Середа, 25 жовтня 2017 

min
max

Кажуть, юність живе лиш майбутнім,

Кажуть, зрілість цінує лиш мить.

Тільки старість живе незабутнім,

Тим, чого не вернуть, не спинить.

Протягом першого тижня жовтня у загальноосвітніх навчальних закладах Новокалинівської ОТГ з нагоди відзначення Міжнародного дня громадян похилого віку проведено заходи :

У Гординянській СЗШ І-ІІ ст. під керівництвом педагога – організатора Павлович М.Р. було проведено свято присвячене Міжнародному дню людей похилого віку «Мудрі та багаті літами». На святі говорили про найцінніше, вічний людський скарб : доброту, людяність, милосердя.

У Новокалинівському НВК організовано конкурс вітальних листівок «Моя бабуся найкраща» серед учнів 1-4 кл. Класні керівники провели годину спілкування «І вибілила скроні сивина» з учнями 5-9 кл. та бесіду «Шануймо старість» з учнями 10-11 кл.

У Корналовицькому НВК відбулася зустріч учнів 7-8 класів з ветераном праці Студент Емілією Зіновіївною на тему "Життєвий листопад", гостя згадала свою молодість, свій життєвий шлях, дала цінні поради учням для майбутнього життя. Також проведено благодійну акцію з надання соціальної допомоги пенсіонерам з упорядкування присадибних ділянок.

Метою цих заходів виховати доброту, повагу до людей старшого покоління, уміння шанувати близьких людей. Ці заходи дали можливість ще раз нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook