Період публікації:

від

до

Категорія:

Книга – велике диво, створене людиною

Опубліковано: Четвер, 26 жовтня 2017 

min
max

20 жовтня у читальному залі шкільної бібліотеки відбулося свято книги, гостями якого були вихованці дошкільної установи «Ангелятко».

Уже традицією стали зустрічі виховного дошкільного закладу «Ангелятко» у шкільній бібліотеці нашої школи. Радо зустрічали дошкільнят учні 4-Б класу (класовод Гоцій Т. Д.). Цікаво,  з великим захопленням учні розповідали своїм маленьким друзям про роль книги в житті людини.

З цікавістю дітки слухали  розповідь бібліотекаря  О. О. Іваночко «Як до нас прийшла книга». Ольга Олегівна акцентувала увагу на довгій історії появи книги. Звернула увагу на те, якою була перша книга, з чого її було зроблено, чи була вона надрукована чи написана від руки. Бібліотекар закликала дітей берегти і любити книгу, бо книга – велике диво, створене людиною.

З великим захопленням школярі та гості свята переглянули мультфільм «Каю в бібліотеці». Він викликав багато позитивних емоцій у присутніх.

Пісні, вірші про книги у виконанні четвертокласників були чудовим доповненням до свята.

Із захопленням діти слухали розповідь бібліотекаря К. В. Дятко, яка розповіла їм «Легенду про книгу» та про бібліотеку, як про велику скарбницю людської мудрості.

У кінці свята учні 4-Б класу подарували кожному малюкові маленькі подаруночки, виготовлені своїми руками, - медальки з малюнками казкових героїв.

Віримо, що це книжкове свято залишиться в серцях маленьких глядачів і виховає любов до безсмертного джерела знань – КНИГИ.

К. В. Дятко, О. О. Іваночко,

бібліотекарі

Немає коментарів

Схожі статті:

Громадянська освіта у школі: успіхи, виклики, можливості Громадянська освіта у школі: успіхи, виклики, можливості Опубліковано: Четвер, 28 лютого 2019 В  лютому 2019 року у Києві відбулася конференція вчителів громадянської освіти «Громадянська освіта у школі: успіхи, виклики, можливості». Конференцію організовано Програмою сприяння громадській активності « Долучайся!», що фінансується USAID та здійснюється  Pact в Україні. Учасником зустрічі була...

Переглядів: 455 Коментарів: 0

Відділи освіти

Тиждень Європи у нашій школі Тиждень Європи у нашій школі Опубліковано: П`ятниця, 01 Червня 2018 День Європи –  свято, що відзначається в країнах Європейського Союзу 9 травня, а також офіційно в Україні (з 2003 року щорічно) у третю суботу травня. Вже традиційно з 10 по 17 травня у Дрогобицькій СШ І-ІІІ ст. №2 проходив Тиждень Європи, який мав на меті поглибити знання учнів про Європу та формувати...

Переглядів: 413 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook